Trabzonspor'da Bruno Peres belirsizliği! Bu sorunun cevabı çok zor

Trabzonspor'da Bruno Peres belirsizliği! Bu sorunun cevabı çok zor
Ligde şampiyonluk mücadelesi içerisinde yer almak ve Avrupa kupalarında da yola devam etmek isteyen Trabzonspor'da devre arası operasyonuna start verildi. Özellikle sezon başında TFF'den tescili yaptırılmayan Bruno Peres'in durumu merak konusu. Brezilyalı sağ bekin kadroya dahil edilmesi beklenirken cevabı zor bir soru yönetim ve teknik heyeti bekliyor: Kim dışarıda kalacak veya gidecek?

UEFA Avrupa Ligi'nde kaderi Ferencvaros ile oynayacağı maç kadar Monaco-Kızılyıldız mücadelesine de bağlı olan Trabzonspor, Süper Lig'de bu hafta sonunda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bordo mavililer iki kulvarda da yoluna emin adımlarla devam etmek isterken diğer yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Abdullah Avcı ve ekibini ocak ayında zorlu bir süreç beklerken durumu en çok merak edilen konu ise Bruno Peres. Çalışmalara başlayan sambacının kadroya yeniden alınması konusunda olumlu görüş bildirilirken yerine ise kimin dışarıda kalacağı soru işareti olarak göze çarpıyor.


 

Golü attığı maçta sakatlandı

Trabzonspor'un geçen sezon kazandığı şampiyonlukta büyük rol oynayan ve performansıyla adından söz ettiren Bruno Peres, son olarak Adana Demirspor mücadelesinde takımını penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçirmiş ve ardından sakatlanmıştı. O günden bu yana sahalardan uzak kalan deneyimli oyuncu, kendisine verilen programı uygulamış ve kısa süre önce de şehre gelerek takıma katılmıştı. Ocak ayından itibaren tam formuna ulaşması beklenen Brezilyalı bekin lisansının çıkarılmasına kesin gözle bakılırken kimin yerine tercih edileceği konusunda belirsizlik var.


 

Larsen'in 3 milyon euro alacağı var

Bruno Peres'in takıma yeniden dahil edilmesi konusunda rekabete gireceği isimlerden biri Jens Stryger Larsen. Ancak Danimarkalı oyuncu bu sezon başında transfer edildi ve senelik 1.2 milyon eurodan 3 yıllık kontrat imzaladı. Devre arasından kontrat bitimine kadar kazanacağı 3 milyon euro garanti ücret daha var. Özellikle kendisi hakkında verilecek karar sabırsızlıkla bekleniyor.


 

Kontenjan dolu

Trabzonspor'un bu sezon kadrosuna kattığı isimlerin yanı sıra mevcut oyuncuların kazandığı yüksek ücretler dikkat çekiyor. Bruno Peres'in kadroya alınması karşılığında Lahtimi haricinde bir ismin lisansının dondurulması, kiralanması, satılması veya kontratının feshedilmesi gerekiyor. Ancak özellikle fesih konusunda bu zamana kadar yüksek bedeller ödeyip bunu taksitlendiren bordo mavililerin önünde büyük bir mali sorun çıkacak gibi görünüyor. Abdullah Avcı'nın talep edeceği yeni transferlerle birlikte bu sayı daha da artabilir.

Trabzonspor'un yabancı oyuncularının kazandığı yıllık ücretler şu şekilde;

  • Vitor Hugo: 1 milyon 350 bin euro
  • Marc Bartra: 1 milyon 500 bin euro
  • Stefano Denswil: 1 milyon 250 bin euro
  • Jens Stryger Larsen: 1 milyon 200 bin euro
  • Jean-Philippe Gbamin: 1 milyon 500 bin euro
  • Manolis Siopis: 700 bin euro
  • Marek Hamsik: 1 milyon 500 bin euro
  • Anastasios Bakasetas: 1 milyon 250 bin euro
  • Enis Bardhi: 1 milyon 300 bin euro
  • Mahmoud Trezeguet: 1 milyon 550 bin euro
  • Edin Visca: 1 milyon 500 bin euro
  • Maxi Gomez: 1 milyon 750 bin euro
  • Djaniny: 1 milyon 600 bin euro

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.