Trabzonspor'da devre arası transfer harekatı başlıyor! Takviyeler arka arkaya gelecek

Trabzonspor'da devre arası transfer harekatı başlıyor! Takviyeler arka arkaya gelecek
 DAMGA Editörü
Alanyaspor'u yenerek ikinci Abdullah dönemine de galibiyetle başlayan Trabzonspor, ocak ayında başlayacak olan transfer için de kolları sıvadı. Bordo mavililer listesindeki isimleri kadrosuna katabilmek adına çalışmalarını hızlandıracak. İşte detaylar..

Dün akşam Papara Park'ta Alanyaspor'u ağırlayan Trabzonspor, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Fırtına'yı 3 puana götüren golü Akdeniz ekibinin stoperi Fidan Aliti kendi kalesine attı. Yeni bir Abdullah Avcı dönemine de zaferle başlayan bordo mavililerde büyük sevinç yaşanırken gözler transfere çevrildi. Yönetim yine Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket etme kararı alırken listede pek çok isim var. İşte detaylar...

Alvyn Sanches iddiası!

Trabzonspor'un devre arası operasyonundaki ilk sırasında Alvyn Sanches'in buunduğu öne sürüldü. Portekiz vatandaşlığı da bulunan 20 yaşındaki futbolcu, İsviçre'de Lausanne-Sport formasıyla çıktığı 12 maçta 4 gol atmayı başardı. İsviçreli genç orta sahanın peşinde birkaç takımın daha bulunduğu iddia edildi.

Tochi ısrarı sürüyor

Daha önce yaz döneminde istenen ancak imza attırılamayan Tochi Chukwuani için girişimler sürüyor. İlk etapta ikna edemediği Nijerya asıllı Danimarkalı oyuncuyu bu kez Trabzon'a getirmekte kararlı olan yönetim, ikili görüşmelerde Abdullah Avcı kozunu kullanacak. Avcı daha önce Marek Hamsik başta olmak üzere birçok yıldızın şehre gelmesinde büyük rol oynamıştı.

Dünya yıldızı gelebilir

Nicolas Pepe, Paul Ebere Onuachu, Mislav Orsic ve daha birçok önemli ismi kadrosuna katan Trabzonspor'da devre arası harekatı hareketli geçecek. Özellikle sezon sonu kontratı bitecek olan yıldızların cüzi miktarla getirilmesi gündemde. Bilhassa orta sahaya tartışılmayacak bir futbolcunun alınması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.