Çoban'ların kutlu günü: Bir ömür mutlu olun

Çoban'ların kutlu günü: Bir ömür mutlu olun
Drejan Dernekler Federasyonu Başkanı ünlü iş insanı Adnan Çoban'ın yeğeni Selçuk Furkan Çoban, Ümran Şahin ile dünyaevine girdi.

Malatya'nın önemli simalarından biri olarak adından sıkça söz ettiren Drejan Dernekler Federasyonu Başkanı Adnan Çoban'ın yeğeni Selçuk Furkan Çoban, Ümran Şahin ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin düğün töreni Esenyurt'ta bulunan Grand Gala VIP Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Çiçeği burnunda çiftin nikah şahitliğini ise; AK Parti İBB Meclis Üyesi Hamdullah Arvas, AK Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcıları Erdoğan Akkan ve İsmail Ayaz, Vanlı kanaat önderi Abdulkahar Arvasi gerçekleştirildi.

Davetlilere teşekkür etti

Düğüne katılan davetlilere teşekkür eden Selçuk Furkan Çoban'ın babası Erdal Çoban, “Bugün bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızın bu kutlu gününe şahitlik eden herkes sağ olsun var olsun. Gelen, tebrik gönderen herkese hoş gelmişler diyorum, iyi dilekleri için bir kere daha minnet duygularımı gönderiyorum” şeklinde konuştu.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.