Otomobil trafik ışıklarındaki motosiklet ile cipe çarptı: 1 yaralı

Otomobil trafik ışıklarındaki motosiklet ile cipe çarptı: 1 yaralı
Seyir halindeki otomobil, trafik ışıklarında duran motosiklet ile cipe çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Esenyurt'ta, seyir halindeki otomobil, trafik ışıklarında duran motosiklet ile cipe çarptı. Kaza sonrası motosiklet, otomobil ile cipin altında kalırken, sürücüsü de ağır yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında, Esenyurt Namık Kemal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Doğan Araslı Bulvarı'nda seyir halindeki 34 GIP 086 plakalı otomobil, aynı yönde önündeki trafik ışıklarında bekleyen Sertaç Ayyıldız'ın kullandığı 34 HDR 582 plakalı motosiklet ile 34 ZC 7318 plakalı cipe çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet, cip ile kazaya neden olan otomobilin altında kalırken, sürücü Sertaç Ayyıldız ağır yaralandı.

Kaza sonrası yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan motosiklet sürücüsü Ayyıldız'a ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazaya neden olan otomobilin sürücüsü yara almazken polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kazaya neden olan otomobil ve çarptığı motosiklet ile cip, çekiciler yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.