Trabzonspor'da herkes Daniel Sturridge'yi bekliyor ama...

Trabzonspor'da herkes Daniel Sturridge'yi bekliyor ama...
Bordo mavililer çok kritik saatler yaşıyor. Transfer edeceği UEFA listesine bildirmek için de gayret gösteren Fırtına'da Daniel Sturridge'nin de durumu merak ediliyor.

Fırtına dün akşam saatlerinde İstanbul'a, bu sabah da Trabzon'a getirdiği Ivanildo Fernandes'i kiralayarak stoper tandemini güçlendirdi. Şimdi ise gözler Rodallega'nın boşalttığı santrafor mevkisine alınacak ismin açıklanmasında. En güçlü adayın Daniel Sturridge olarak gösterildiği transferde eğer bordo mavililer bugün bir anlaşma sağlarsa İngiliz futbolcuyu Prag eşleşmesinin kadrosuna dahil edebilecek. Ancak sağlanamazsa da görüşmeler devam edecek.

Adebayor girişimi
Geçen sezonu Başakşehir'de geçiren Emmanuel Adebayor ile de ilgilenen Trabzonspor eğer Sturridge'den tarihi uzatacak bir yanıt gelirse Togolu oyuncuyla sözleşme imzalayacak. İngiltere'den teklif gelmesini bekleyen 29 yaşındaki forvet oyuncusuna Premier Lig'deki transfer döneminin bitmesine kadar süre verilecek. Prag'a karşı Adebayor'u oynatabilecek olan Karadeniz temsilcisi de forvetsiz kalmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.