Trabzonspor'da transfer için geri sayım başladı! Son 10 gün...

Trabzonspor'da transfer için geri sayım başladı! Son 10 gün...
 DAMGA Editörü
Son dakika Trabzonspor transfer haberleri: Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da gözler 30 Haziran'a çevrildi. Bordo mavililerde son 10 gün içerisinde 5-6 oyuncuyla sözleşme imzalanmak isteniyor.

Geride kalan dönemi taraftarlarına unutturmak ve yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor'da hedef 30 Haziran'da 5-6 oyuncunun sözleşme imzalanması için geri sayıma geçildi. Taraftarlar, Nenad Bjelica'nın Trabzon'daki ilk idmanda hazır olması beklenen yeni yıldızların gelmesini bekliyor. Yönetim de temaslarını sıklaştırarak hem camiaya güven vermek hem de Hırvat teknik adamın elini güçlendirmek için KAP açıklamalarını yapmayı hedefliyor. İşte transferdeki son durum...

Yeni dönemde hücum oyunu planlayan, önde presle rakibi bunaltan ve savunma tarafını da en iyi şekilde yapmayı isteyen Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda transfer harekatına devam eden Trabzonspor, birçok oyuncuyla temasını sürdürüyor. Avrupa'nın önemli ülkelerinden isimleri takibini sürdüren Fırtına'nın listesi de oldukça kabarık. Önceliğin stoper ve santrfora verildiği yaz dönemindeki hamleler de merak konusu. Detaylar haberimizde.

joel-ideho.jpg

Yattara onu önerdi!

Trabzonspor'da uzun süre forma giyen ve taraftarların sevgilisi olarak hala gönüllerdeki yerini koruyan Ibrahima Yattara, eski kulübüne flaş bir öneride bulundu. Arsenel'de forma giyen Joel Ideho'yu tanıdığını ve kendisini çok beğendiğini ifade eden Yattara, Willem II ve Ajax'tan sonra İngiliz ekibinin alt yapısında eğitim alan sol kanat oyuncusunun değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Ideho alt yapısını Hollanda'da aldıktan sonra Arsenal 450 bin euro'ya onu renklerine bağlamıştı. Kanatta oynamasına rağmen iyi bir bitirici. İki ayağını da iyi kullanıyor.

5487216.webp

Rayyan Baniya'da pürüz

Fırtına bir süredir listesinde bulunan ve Nenad Bjelica'nın da istediği Benin asıllı Türk futbolcu Rayyan Baniya için Karagümrük ile temas halindeydi. Resmi teklifini 1.2 milyon euro olarak belirleyen bordo mavililerin bu önerisi düşük bulundu. Fatih Karagümrük'ün İtalyan basınında çıkan haberlere göre Napoli'den 5 milyon euro istediği yazılmıştı.

souleyman-doumbia.jpg

Sol bek için sürpriz isim

Her ne kadar Eren Elmalı ve Arif Boşluk'un yanı sıra bu mevkiyi yedekleyebilen Denswil ile Larsen'in de bulunduğu sol bek rotasyonunda her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Sead Kolasinac'ın da yazıldığı Karadeniz temsilcisi için son iddia yine Fransa'dan geldi. Kontratının sona erdiği Angers ile henüz anlaşmayan Fildişi asıllı Fransız asıllı 26 yaşındaki futbolcu için Trabzonspor'un teklifte bulunduğu öne sürüldü.

souleyman-doumbia-2.jpg

Souleyman Doumbia kimdir?

Futbola PSG alt yapısında başlayan Souleyman Doumbia 24 Eylül 1996'da Paris'te doğdu. Başkent ekibinden ayrıldıktan sonra Bari ile İtalya defterini açan sol bek oyuncusu Vicenza ve Grasshoppers'a kiralandı. İsviçre'deki performansı sonrasında Rennes'e imza attı. Fransız kulübü, bonservisini 3 milyon euroya aldı. Angers'e kiralandıktan sonra aynı fiyatla bu kez siyah beyazlılara imza attı. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan başarılı futbolcu Fildişi Sahilleri adına da 5 maça çıkıp 1 de gol attı. İlk olarak Ibrahima Kamara'nın milli takıma davet ettiği Doumbia, geride kalan sezonda 26 maça çıktı ve 1956 dakika sahada kaldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.