Trabzonspor'dan bir bomba daha: Stephane Bahoken

Trabzonspor'dan bir bomba daha: Stephane Bahoken
Stefano Denswil'i bu gece Trabzon'a getirecek olan Trabzonspor'da transferler hız kesmiyor. Bordo mavililer Djaniny'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık olarak birçok ismi gündemde tutuyor. Onlardan biri ise Stephane Bahoken.

Stoper konusundaki sıkıntısını transfer üssü kurduğu İtalya'dan çözen Trabzonspor'da şimdi de santrafor için girişimler hız kazandı. Djaniny'nin gitme ihtimalini göz önünde bulunduran yönetim, teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Gündeme gelen son ismin Angers forması giyen Stephane Bahoken olduğu öğrenildi. Kamerunlu futbolcu için Denswil'deki gibi sözleşme sonunda takımda kalması halinde ücret ödenmesi ya da düşük bir ücretle taksitler halinde anlaşma yoluna gidilmesi bekleniyor. Bahoken'in adı daha önce Başakşehir ile de anıldı.

Stephane Bahoken kimdir?

28 Mayıs 1992 tarihinde Grasse'de doğdu. 29 yaşındadır. Boyu 1.85 cm'dir. Futbola ASPTT Grasse'de başladı. RC Grasse formasını giydi ve ardından Nice alt yapsına transfer oldu. Burada profesyonel sözleşmesine de imz aattı. 2013 yılında St. Mirren'e kiralandı. 2014 yazında ise Strasbourg'a geçiş yaptı. 2018'den bu yana da SCO Angers'te gollerini atıyor. Milli takım formasını 14 maçta 3 kez terletti.


stephane bahoken

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.