Trabzonspor'dan flaş hamle! Wilson Manafa kimdir?

Trabzonspor'dan flaş hamle! Wilson Manafa kimdir?
Dün basın toplantısında konuşan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, ilgilendikleri isimlerin yanı sıra basına yansımayan futbolcuların da bulunduğunu söylemişti. Portekiz basınına göre Manafa ile ilgilenen bordo mavililer imzaya yakın.

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, sağ bek transferi konusunda flaş bir isimle anlaştı. Bordo mavililerin Porto'da forma giyen Manafa ile anlaştığı öne sürüldü. Portekiz basınında yer alan bilgilere göre deneyimli oyuncu kısa sürede bordo mavililere imza atacak.


Manafa kimdir?

Tam adı Wilson Migueis Manafá Jancó olan Manafa, futbola Oliveira do Bairro SC alt yapısında başladı ve burada tüm alt yaş kategorilerinde oynayarak profesyonelliğe imza attı. Sporting Lizbon'a transferi ile adından söz ettiren sağ bek oyuncusu, B takıma kadar yükseldi. Buradan Anadia'ya transfer odu. Bir sonraki adresi ise Varzim oldu. 2016 yılında Portimonense'ye imza attı. Geçirdiği 3 sezonun ardından 7 milyon euro bonservis ödenerek Porto tarafından satın alındı. Kontratı biten yıldız oyuncunun istediği takımla bonservissiz anlaşma hakkı bulunuyor. Sağ bekin yanı sıra sol bekte de forma giyebiliyor. Geride kalan sezonda 18 karşılaşmaya çıkan 28 yaşındaki futbolcu 1 asist yaptı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.