Son dakika haberi: Trabzonspor'da stoper harekatı devam ediyor! İşte listedekiler

Son dakika haberi: Trabzonspor'da stoper harekatı devam ediyor! İşte listedekiler
 DAMGA Editörü
Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak isteyen Trabzonspor'da gözler stoper transferine çevrildi. Bordo mavililerin gündemine birçok isim bulunuyor. İşte detaylar...

Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trabzonspor'da gündemin ilk maddesi transfer. Bordo mavililer kadrosuna katacağı isimleri belirlemeyi sürdürürken olumlu veya olumsuz gerçekleşen dönüşlere göre hamlelerini yapacak. Ancak öncelikle takımdan gitmesi planlanan oyuncularla yolların ayrılması gerekiyor. Yönetim de bir yandan satışlar konusunda yoğun mesai harcıyor. İşte Fırtına'nın listesinde yer alan isimler...

Geride kalan sezonda takım olarak savunma kurgusunda sorunlar yaşayan ve rakiplerine oranla mücadele gücü geride kalan Trabzonspor'da öncelik verilen mevkilerden biri stoper oldu. Nenad Bjelica geldiği günden bu yana yaşanan sorunu aşabilmek adına çeşitli varyasyonlar denedi ve artık transfer dönemi başlıyor. Bu nedenle de listede çok sayıda aday var.

d30de76683674a5a9d4cdc6f4d2caa4c.jpg

Marc Bartra ayrılacak mı?

Trabzonspor'un maaş skalasında en üst sıralarda yer alan Marc Bartra'nın takımdaki geleceği oldukça merak konusu. İspanyol stoper 1.5 milyon euro maaş ve bonuslarla 700 bin olmak üzere imza attığı bordo mavililerden kalan 2 yılda önemli bir miktar daha kazanacak. Bu nedenle tasarrufa giden yönetimin önünü açması için sözleşmeden kurtulma adına mesai harcadığı öğrenildi. Eğer Bartra ayrılırsa yerine önemli bir isim takviyesi ile stoper tandemi güçlendirilecek. Zira kendisinin de İspanya'dan talipleri söz konusu.

Stefano Denswil takımda kalacak

Medyada hakkında birçok iddia yer alarak takımdan ayrılacağı yönünde haberler yazılan Stefano Denswil ile ilgili gerçeği DAMGA ortaya çıkarmıştı. Surinamlı futbolcunun kulüpte kalmak istediğini söyleyen menajeri, Türkiye'yi çok sevdiğini de sözlerini ekleyerek muhabirimiz Burak Zihni'ye açıklamalarda bulunmuştu. Şampiyonluktaki katkısıyla ön plana çıkan tecrübeli stoperin oyun kurmadaki etkin rolü ve ve sol beki de rotasyonlaması alternatif olarak kullanılabileceğini gösteriyor.

koffidjidjitorino.jpg

Koffi Djidji ile görüşme

Trabzonspor'un listesine en son girdiği bilinse de temasların başladığı Koffi Djidji için görüşmeler devam ediyor. Fildişi Sahilleri asıllı Fransız stoperin Torino'dan ayrılması konusunda hocası kalması yönünde görül bildirirken Fırtına'yı zorlayan en ciddi konu Lyon ve Nantes'in kendisini istemesi. Burada maaş önerisinin yükseltilerek ve bonuslar eklenerek transferin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

norbert-gyomber.jpg

Gyomer'in bonservisi var

Yine İtalya'da oynayan isimlerden biri olan Norbert Gyomber için 2 yıl daha sahip olduğu kontratı nedeniyle bonservis ödenmesi gerekiyor. 30 yaşındaki oyuncunun Salernitana'dan ayrılmak istemesi nedeniyle 1.5 milyon euro bandındaki transfer ücretinin aşağı çekilmesi konusunda uğraş veriliyor. Eğer anlaşma sağlanırsa ilk transfer Slovak yıldız olabilir.

baniya.webp

Baniya'nın talibi çok

Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan ve Süper Lig'in gözdelerinden biri haline gelen Rayyan Baniya için birçok takım talip. 29 karşılaşmada görev yapan Benin asıllı futbolcu için ısrarlı olan bordo mavililerin yanı sıra daha önce Napoli de Karagümrük'ün kapısını çalmıştı. İtalyan ekiplerinin bu transferde çoğalması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.