Trabzonspor'dan Hüseyin Çimşir'in Ünal Karaman sözlerine sansür

Trabzonspor'dan Hüseyin Çimşir'in Ünal Karaman sözlerine sansür
İkinci yarı kamp hazırlıkları çerçevesinde bugün Bursaspor ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir'in Ünal Karaman hakkındaki sözlerine resmi sitede yer verilmedi.

Süper Lig'de ilk yarıyı üçüncü tamamlayan Trabzonspor'da Kayserispor maçı sonrası Ünal Karaman ile yollar ayrılmış ve yerine yardımcı antrenör Hüseyin Çimşir getirilmişti. Genç teknik adam bugün Bursaspor karşısında ilk kez takımının başında sahaya çıktı.

Karşılaşma sonrası kendisine sorulan Ünal Karaman sorusunu yanıtlayan Çimşir; "Hüseyin Çimşir, "Ünal hocanın 1,5 yıldır yardımcı antrenörlüğünü yaptım ama daha önceden taşınıyoruz. Öncelikle takım arkadaşım, kaptanım ayrıca Ümit Milli Takım'da teknik direktörümdü. Benim sadece antrenör olarak değil oyuncu olarak beraber zaman geçirdiğim bir ağabeyimdi. Yolu, bahtı açık olsun. Bu arada başkanıma teşekkür ederim. Beş yıldır yardımcı antrenörlük yapıyorum ama yönetim kurulu ile başkanın bana olan güveni önemli" ifadelerini kullandı." ifadelerini kullandı.

Resmi siteden sansür!
Yönetim kamuoyunda büyük ses getiren yol ayrımı sonrasında Ünal Karaman'a veda mesajı yayınlamadığı için taraftarlardan büyük tepki almıştı. Çimşir'in deneyimli teknik adam hakkındaki sözleri de resmi site tarafından sansüre uğradı ve o ifadeler haberde yer almadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.