Trabzonsporlu oyunculara büyük ilgi

Trabzonsporlu oyunculara büyük ilgi
Trabzonsporlu futbolcular Okay, Pereira ve Yusuf, forma sponsoru QNB Finansbank’ın Çarşı şubesinde imza gününe katıldı, uzun kuyruklar oluştu

Bordo-mavili takımın futbolcular Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı ve Joao Pereira taraftarlarla bir araya gelerek imza dağıttı. Trabzon'da bordo-mavili kulübün forma sponsoru olan QNB Finansbank'ın Çarşı Şubesi'nde düzenlenen imza günü etkinliğine katılan Okay, Yusuf ve Pereira, yoğun ilgiyle karşılandı. Trabzonsporlu 3 futbolcu, burada kulübe ait formaları imzalarken, taraftarlarla da fotoğraf çektirdi. Çok sayıda taraftar da banka dışında imza için kuyruk oluşturdu.

TARAFTARA GÜZEL SÜRPRİZ
QNB Finansbank Çarşı Şube Müdürü Can Korkmaz, Trabzonspor'un yıldız futbolcularını taraftarlarla bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken; "İmza günümüz müşterilerimiz için sürpriz oldu" diye konuştu.

OKAY: ÜÇ PUAN BİZİM
Karadeniz ?ekibinin genç futbolcusu Okay Yokuşlu, Sivas maçını kazanacaklarını dile getirdi. 24 yaşındaki ön libero, "Avrupa hedefimiz için her maçımız artık final. Sivasspor ile başlayarak seriye bağlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.