Trabzonspor'u şoke eden teknik direktör listede! İşte o aday

Trabzonspor'u şoke eden teknik direktör listede! İşte o aday
Orhan Ak ile yollarını ayıran Trabzonspor'da yeni teknik direktörün kim olacağı konusunda soru işaretleri devam ediyor. Bordo mavililerde birçok isim gündeme gelirken son olarak Rus teknik adam Stanislav Cherchesov önerildi.

BURAK ZİHNİ - Bu akşam Kasımpaşa karşısında 3 puan sınavı verecek olan Trabzonspor'da takımın başında İhsan Derelioğlu yer alacak. Orhan Ak'ın görevinden ayrılması sonrasında teknik direktör arayışlarına hız verildi. Sergen Yalçın ile temas kuran Fırtına'nın gündeminde takım çalıştıran Fatih Tekke ve Çağdaş Atan da yer aloyor. Kısa süre içerisinde ise flaş bir öneri geldi. Menajerler Stanislav Cherchesov'u getirebileceklerini söyledi.



Ak ile macera kısa sürdü

Erturğul Doğan'ın başkanlığa gelmeden önceki açıklamalarında teknik direktör hakkndaki çalışmaların ardından Orhan Ak'ın görevlendirilmesi hayal kırıklığı yaşatmıştı. Ak da çıktığı 3 karşılaşamda Adana Demirspor'u yenerken Gaziantep FK karşılaşmasında hükmen 3 puan yazıldı. Kayserispor'a 4-3, Ankaragücü'ne ise 3-1 mağlup olduktan sonra istifasını sundu. Yeni yönetimle macerası sadece 10 gün sürdü.


 

Aday çok

Trabzonspor'un listesinde birçok alternatif bulunuyor. Ancak ön plana çıkan isim Sergen Yalçın. Deneyimli teknik adamla görüşen yönetim ilk temastan istediği sonucu alamadı ve taraflar şu an için masadan kalktı. Ancak yine de bağlar koparılmadı. Vincenzo Montella, Fatih Tekke ve Çağdaş Atan'ın ise takım çalıştırma nedeniyle kulüpler arasında ilişkiler zarar görmemesi adına biraz geri planda duruldu.


 

Rus teknik adam önerildi

Bordo mavililerin arayışları sürecinde gündeme flaş bir isim daha geldi. Daha önce Rus Milli Takımı'nı çalıştıran Stanislav Cherchesov, 2021'de Ferencvaros'a imza atmıştı. Geçen sezon şampiyon olan ve bu yıl da Trabzonspor'a rakip olarak UEFA Avrupa Ligi'nde sahaya çıkan deneyimli çalıştırıcı, Macaristan'daki maçı 3-2 kazanmış, Trabzon'da ise formalita maçı olarak oynanan mücadeleyi 1-0 kaybetmişti.



Stanislav Cherchesov'un kararı ne olacak?

59 yaşındaki teknik adam sürpriz bir şekilde, menajerler tarafından Karadeniz devine önerildi. Asistanalize göre; Trabzonspor ise Cherchesov ile ilgili kararını henüz vermedi. Sergen Yalçın'la bir kez daha görüşecek olan yönetim sonuç alamazsa Rus hocaya yönelebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.