Trabzonspor'un aşılmaz duvarı: Majid Hosseini ve Hüseyin Türkmen

Trabzonspor'un aşılmaz duvarı: Majid Hosseini ve Hüseyin Türkmen
Fırtına ideal stoperlerini buldu. Geçen sezon birlikte forma giyen Majid Hosseini ve Hüseyin Türkmen bu sene de üzerlerine düşen görevi yerine getirdi. Trabzonspor iki ismin birlikte oynadığı 11 maçtan 6'sında 4 galibiyet 2 beraberlik aldı.

Ünal Karaman'ın bu sezonki stoperleri de Hüseyin ve Hosseini olacak. Ivanildo ve Campi takviyeleriyle destek yaptığı defans hattında Portekizli oyuncunun sakatlanması, Arjantinli ismin de henüz tam ayak uyduramaması sebebiyle birbirine alışan iki stoper ile yola devam edilecek. Hüseyin'in oynamadığı 5 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, genç futbolcuyla hayat buldu. Eğer ceza veya sakatlık olmazsa Hosseini ve Hüseyin tandemi muhafaza edilecek.

En ucuz stoper hattı
Trabzonspor'un iki genç oyuncusu şampiyonluğa oynayan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın aynı bölgede oynayan futbolcularına göre en düşük maliyetle forma giyen isimler oldu. Majid Hosseini Esteghlal'den 600 bin euroya gelirken 550 bin euro üzerinden iki, opsiyon için de 600 bin euro kazanıyor. Hüseyin Türkmen aldığı iyileştirmeden sonra yıllık 2 milyon liraya imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.