Trabzonspor'un yıldızları yokları oynuyor

Trabzonspor'un yıldızları yokları oynuyor
Trabzonspor'un bu sezon çok şey beklediği Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı, sezon başından bu yana oynadıkları maçlarda skora etki etme konusunda sıkıntı yaşadı. Bu durum takıma da olumsuz yansırken taraftar bir an önce iki ismin toparlanmasını bekliyor.

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermek ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için yola çıkan Trabzonspor'da yerli isimlerin vereceği katkı büyük önem arz ediyordu. Bordo mavililer geçen sezonu 7 gol ve 4 asistle tamamlayan Abdülkadir Ömür ile Lille'den kiralanan Yusuf Yazıcı'nın performansı sabırsızlıkla bekleniyordu ancak bir türlü istenen katkı gelmedi.

Abdülkadir Ömür bu sezon oynadığı 18 karşılaşmada sadece 1 gol atıp 1 de asist yaptı. Lille'de çıktığı 4 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans gösteren Yusuf Yazıcı ise yeniden döndüğü yetiştiği kulüpte 6 karşılaşmada tabelayı değiştirecek bir performans ortaya koyamadı.

İki ismin haricinde geçen sezon şampiyonlukta büyük payı bulunan Djaniny de çıktığı 15 maçta yine sınıfta kalan oyunculardan oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.