Uğurcan Çakır'ın hedefi İtalya ve Azerbaycan

Uğurcan Çakır'ın hedefi İtalya ve Azerbaycan
Trabzonspor'un İstanbul'dan iki zaferle dönmesinde aslan paylarından birine sahip olan Uğurcan Çakır performansıyla parmak ısırtıyor. Başarılı file bekçisi her geçen gün daha da büyüdüğü kalesinin ardından EURO 2020'de de milli takım formasını giymek istiyor.

Bu sezon takım geneli gibi kötü bir başlangıç yaptıktan sonra Abdullah Avcı döneminde toparlanan Uğurcan Çakır performansıyla büyülemeye devam ediyor. Çarşamba günü Başakşehir karşısındaki kurtarışlarla takımına kupayı getiren genç file bekçisi hafta sonunda da Beşiktaş'a sahayı dar etti. Aboubakar'ın attığı golde dahi uzak noktada topa vurmayı başaran Uğurcan, 3 puanın da mimarı olmuştu. Çakır'ın önündeki en büyük hedef ise Avrupa Şampiyonası'nda milli takım kalesini korumak.

Transferi daha da değerlenebilir

İtalya ile Roma'da açılış maçında karşılaşacak olan milli takımımız Azerbaycan'da Galler ve İsviçre'ye karşı mücadele verecek. Eğer Uğurcan bu maçlarda iyi bir form gösterirse mevcut piyasa değerinin çok da üzerine bir transfer gerçekleşebilir. Özellikle İtalyan ve İngiliz ekipleri kendisini izliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.