Umar Aminu'dan Trabzonspor talebi

Umar Aminu'dan Trabzonspor talebi
Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da kadroya katılmak istenen isimlerle görüşmeler sürüyor. Bordo mavililerin istediği Umar Aminu menajerlerine transferin bitmesini beklediğini bildirdi.

Hüseyin Çimşir'in görev almasıyla birlikte Osmanlıspor'a adeta üs kuran ve başkent ekibinden dört ismi radara alan Trabzonspor'da transfer harekatı devam ediyor. Bordo mavililer ilk olarak Umar Aminu ile temaslara başlamış ve sonrasında görüşmeleri menajer boyutuna taşımıştı. Geride kalan sezonda 34 maça çıkıp 6 gol 8 asistlik perofrmansıyla parmak ısırtan Nijeryalı yıldızın bordo mavili formayı giymeyi çok istediği öğrenildi. Trabzonspor ile birlikte menajerlerine de haber yollayan Aminu; 'Transferin bitmesi için sabırsızım. Bir an önce oynamak istiyorum. Trabzonspor'u tanıyorum ve orada oynamayı isterim' dediği belirtildi.

Üç isim daha var
Umar sonrasında Osmanlıspor'da yeni hedeflere yönelecek olan Trabzonspor'un listesinde takımın yıldızları var. Gelecek sezon 1. Lig'de mücadele edecek olmasından dolayı eli zayıflayacak olan başkent ekibinden kaptan Musa Çağıran, kanat oyuncusu Serdar Gürler ve sol bek Tiago Pinto listeye eklendi. Yönetim bu isimler için de nabız yoklamaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.