Ünal Karaman Trabzon'dan ayrıldı! Son sözleri ve dikkat çeken o detay

Ünal Karaman Trabzon'dan ayrıldı! Son sözleri ve dikkat çeken o detay
Trabzonspor'un dün yollarını ayırdığını KAP aracılığı ile duyurduğu Ünal Karaman bu sabah kentten ayrıldı. Tecrübeli çalıştırıcı kendisini uğurlayan taraftarlara; "Takımınıza ve takımınız için çaba gösteren insanlara sahip çıkın" dedi.

Süper Lig'in ilk yarısını üçüncü tamamladıktan sonra adeta bir deprem yaşanan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman ile yollar ayrılmıştı. Dün yapılan KAP açıklaması ile resmileştirilen ayrılığın ardından deneyimli çalıştırıcı yıllardır emek verdiği şehirden bu sabah İzmir'e gitti.

Taraftarlar uğurladı
Karaman'ı uçağı için gittiği havalimanında çok sayıda taraftar uğurladı. Burada bir konuşma gerçekleştiren bordo mavililerin efsanesi; "Biz 90 yılında geldiğimizden bu yana içimizdeki sevgi ve heyecan aynı şekilde devam ediyor. Ayrıldığımız her noktada da kalbimiz burada atıyor. Sizleri seviyoruz. Sizlerden bir ricam olacak. Ortada zaman zaman yanlış anlaşılmalar olabilir. Başkan da yönetim kurulu da iyi şeyler yapmaya çalışıyor. Ama bazen oluyor insanların üzüldüğü ve kırıldığı noktalar yaşanıyor. Lütfen takımınıza ve takımınız için çaba gösteren insanlara sahip çıkın" dedi.

Dikkat çeken detay
Trabzonspor'un yollarını ayırdığı Ünal Karaman'ın havalimanına gidişi ve kentten ayrılışı esnasında kendisini herhangi bir basın mensubunun takip etmemesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.