Vincent Aboubakar belirsizliği! Ne gitti ne durumu belli

Vincent Aboubakar belirsizliği! Ne gitti ne durumu belli
Beşiktaş'ta bu sezon kadro dışı dahi kalan ve şu anda da Cenk ile Semih'in gerisine düşen Vincent Aboubakar'ın geleceği belirsizliğini koruyor. Kamerunlu golcünün durumu merak konusu haline geldi.

Muhteşem başladığı sezonda golleri arka arkaya sıralayan Vincent Aboubakar, takımın kötü gidişatından etkilenmiş ve sonrasında da kadro dışı bırakılmıştı. Afrika Uluslar Kupası ve sakatlık süreci de eklenince golcü futbolcu uzun süre forma giymemişti. Gözden düşen ve Fernando Santos'un da şimdilik ilk planları arasında yer almıyor. Durumu da belirsizliğini koruyor.

Transferi olmadı

Beşiktaş'ın bir ara gözden çıkardığı Vincent Aboubakar için önce MLS ardından da Brezilya takımları devreye girmişti. Hatta Seri A takımları için önceki gün sona eren tescil döneminde teklif gelmesi bekleniyordu ancak resmi bir öneri olmayınca takımda kaldı. Sezon sonuna kadar da siyah beyazlı formayı giyecek.

Samet Aybaba'dan randevu alamadı

Takımdaki konumunu konuşmak ve geleceği yönünde karar vermek isteyen Aboubakar, eğer ayrılması gerekirse kolaylık sağlanmasını talep edecek. Kalırsa da kadrodaki yerini bilmek amacında. Ancak şu ana kadar Samet Aybaba'dan randevu almayı başaramadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.