Voleybolda Türk finaline doğru! Igor Gorgonzola Novara-Eczacıbaşı Dynavit maçı ne zaman, hangi kanalda?

Voleybolda Türk finaline doğru! Igor Gorgonzola Novara-Eczacıbaşı Dynavit maçı ne zaman, hangi kanalda?
CEV Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı başlıyor. Eczacıbaşı Dynavit, milli voleybolcu Ebrar Karakurt’un da forma giydiği Igor Gorgonzola ile karşılaşıyor.

Fadime Dilek Kantaroğlu Keklikçi - Kadınlar voleybolunda Türk finali mi geliyor? CEV Şampiyonlar Ligi yarı final takımlarından üçünün Türk takımı olması voleybolseverleri heyecanlandırıyor. Şampiyonlar Ligi yarı finalinde ilk heyecan bugün oynanacak Igor Gorgonzola Novara-Eczacıbaşı Dynavit karşılaşması ile başlıyor. Peki tarihi maç hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte cevabı…

Eczabaşı yarı final maçı hangi kanalda?

İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Eczacıbaşı Dynavit, final vizesi almak için sahaya çıkıyor. CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı 5 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 20.00’de oynanacak.

Pala Igor Gorgonzola Salonu’nda kozlarını paylaşacak olan Igor Gorgonzola Novara ve Eczacıbaşı Dynavit’in finale adını yazdırma mücadelesi Red Bull TV’de yayınlanacak.

Ebrar Karakurtlu Igor Gorgonzola ile karşı karşıya gelecek olan Eczacıbaşı Dynavit, deplasmandan avantajlı bir skorla dönmeyi hedefliyor. CEV Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı tüm karşılaşmaları kazanan Eczabıbaşı, final vizesi alarak Vakıfbank-Fenerbahçe eşleşmesinin galibi ile karşılaşmak istiyor.

Rövanş maçı ne zaman?

 Igor Gorgonzola Novara-Eczacıbaşı Dynavit karşılaşmasının rövanş mücadelesi ise 12 Nisan Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.