Volkan Babacan'ın ikinci büyük takım kariyeri başlıyor! Beşiktaş ile anlaştı

Volkan Babacan'ın ikinci büyük takım kariyeri başlıyor! Beşiktaş ile anlaştı
Daha önce Fenerbahçe forması giyen Volkan Babacan ikinci kez büyük bir takım kariyerine başlıyor. Tecrübeli eldiven Muhammed Şengezer'in Medipol Başakşehir'e imza atmasıyla Beşiktaş'a transfer olacak.

Sakatlığı bulunan Karius'un sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimalini de düşünen Beşiktaş alternatiflerini belirledi. Özellikle yerli isimler üzerinde duran siyah beyazlılar Volkan Babacan'ı gözüne kestirdi.

Yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alan Kara Kartal, Medipol Başakşehir'in yanıtını bekliyor. Kadrosunu Muhammed Şengezer ile güçlendirmeyi planlayan turuncu lacivertliler eğer transfer gerçekleşirse Babacan'ın gidişine onay verecek.

Bonservis 500 bin euro
Bursa, Muhammet için 9 milyon lira istiyor. Başakşehir ise 6 milyon lira öneriyor. İki kulübün anlaşması bekleniyor. Beşiktaş, Volkan için 500 bin Euro bonservis ödeyecek. Karius sakat olduğu için siyah beyazlı yönetim Volkan Babacan’ı cumartesi günkü Sivas maçına yetiştirmeye çalışıyor. Buna karşın Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise Volkan ile ilgili “Bir gelişme yok” dedi. Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.