Wellington: Bu tabloyu düzeltmemiz gerekiyor

Wellington: Bu tabloyu düzeltmemiz gerekiyor
Ligde yakaladığı çıkışla Süper Lig potasında kendine yer bulan ancak son iki maçını kaybeden İstanbulspor'da takımın önemli oyuncularından Wellington, kötü skorları telafi etmeleri gerektiğini söyledi.

Fatih Tekke ile birlikte bu sezon genelinde sadece 3 kez rakiplerine boyun eğen İstanbulspor, son iki haftada sahadan puansız ayrıldı. Önce evinde Ümraniyespor'a mağlup olan sarı siyahlılar geride kalan hafta sonunda da Bandırma deplasmanından puan çıkaramadı. Takımın istikrarlı oyuncularından biri olan Brezilyalı Wellington Ferreira Nascimento Gazete Damga'ya yaptığı açıklamada bu durumu telafi etmek için çaba göstereceklerini ifade etti.


Şanssız goller yedik

Aldığı mağlubiyetler sonrasında Yılport Samsunspor'un da gerisinde kalarak Giresunspor ile puan farkı 7'ye çıkan İstanbulspor'da başarılı oyuncu Wellington; "İki maçta da rakiplerimizden daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ümraniyespor maçında kolay bir korner golü yedik. Bandırmaspor karşısında ise rakibimiz kontra atakta şanslı bir vuruşla öne geçti. Biz fırsatlar bulmamıza rağmen bitirici hamleyi gerçekleştiremedik. Sezon genelinde iyi bir ivmemiz var. Teknik heyet ve biz futbolcular olarak her maç son düdüğe kadar elimizden geleni yapacağız. İlk hedefimiz de bir sonraki maç olacak. Süper Lig'e çıkma adına her şeyimizi ortaya koymamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Burak Zihni

Wellington Ferreira Nascimento

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.