Yusuf Yazıcı için KAP zamanı!

Yusuf Yazıcı için KAP zamanı!
Trabzonspor'un Türk futbolundaki en pahalı ikinci transferine atması an meselesi olan Yusuf Yazıcı için artık KAP bildirimi bekleniyor.

Trabzonspor ile Lille'in uzun süredir görüştüğü Yusuf Yazıcı transferinde anlaşma sağlanmasının ardından genç futbolcu bu gece saatlerinde önce İstanbul'a ardından sabah da Fransa'ya gitti. Bordo mavililerin Türk futbolundaki en pahalı ikinci transfer olmasına kesin gözle bakılan transfer için artık KAP bildirimi bekleniyor. Taraftarların büyük desteği ile şehirden ayrılan Yusuf da yaptığı açıklamada ülkesini temsil etmek için gittiğini, kalbinin her zaman Trabzon'da olduğunu ifade etti.

Yusuf Yazıcı Lille KAP bildirimi
Fransa ekibi Lille ile anlaşan Yusuf Yazıcı'nın uzun süreli bir kontrat imzalaması bekleniyor. Buı yaz dönemindeki oyuncu satışlarıyla Avrupa'nın gözünü çevirdiği ve Yusuf'tan da büyük umutlar yeşermesine neden olan Lille ile görüşmelere başlanmasının da KAP'a ne zaman bildirim yapılacağı merak ediliyor. KAP bildiriminin büyük ihtimalle bugün yapılacağı öğrenildi.

Lille Yusuf Yazıcı için ne kadar bonservis ödeyecek?
Şampiyonlar Ligi'nde mücadede edecek olan Lille Yusuf Yazıcı için 18-19 milyon euro ücretin yanısıra sonraki satıştan yüzde 20 pay vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.