Yusuf Yazıcı Lille'ye transfer oldu mu! Flaş iddialar ve son durum

Yusuf Yazıcı Lille'ye transfer oldu mu! Flaş iddialar ve son durum
Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Yazıcı için Lille'in devam eden ısrarı sonrasında transferin tamamlanacağı öne sürüldü. Hem Türkiye hem de Fransa'dan önemli iddialar var. Peki Yusuf Yazıcı'nın transferinde son durum ne? İşte detaylar...

Her ne kadar Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu 'satmayacağız' açıklaması yapsa da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücacdele edecek olan Lille Yusuf Yazıcı'dan vazgeçmiyor. Menajeri Adem Cebeci'nin sık sık açıklama yapması ve önerilen ücretlerle birlikte transferi sona doğru götürüyor. Türkiye ve Fransa'da da bu duruma yönelik iddialar yer alıyor.

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; daha önce kapıyı 12 Milyon Euro’dan açan Fransız ekini, sonrasında 15 Milyon Euro’ya kadar çıkmıştı. Lille kulübü Yusuf için son olarak ise 20 Milyon Euro teklif etti. Dün Yusuf Yazıcı ile bir iddia da Fransız medyasından geldi. Fransız siteleri Lille’nin Yusuf Yazıcı ile yıllığı 3 Milyon Euro’dan 3+1 yıllık anlaşmaya vardığı belirtti. Aynı habere Trabzonspor ile de 20 Milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 15 pay şeklinde anlaşmaya varıldığı ifade edildi. Yusuf Yazıcı transferinin olumlu yada olumsuz olarak birkaç gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

Menajerine tepki var
Milli futbolcunun menajerinin yerel medyada sürekli açıklamalarının yer alması taraftarların da tepkisini çekti. Yusuf'un bu sezon takımda kalmasını ya da daha yüksek fiyatlara satılmasını isteyen bordo mavililer Adem Cebeci'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.