Yuvaya dönen Vargas, Başkan Koç’la buluştu!

Yuvaya dönen Vargas, Başkan Koç’la buluştu!
Fenerbahçe Voleybol Takımı’nda yeniden forma giymeye hazırlanan Melissa Vargas Türkiye’ye dönmesinin ardından Ali Koç ile bir araya geldi.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı forması ile Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu yaşayan milli voleybolcu Melissa Vargas yeniden Türkiye’de…

Sezonun ilk yarısında Çin ekibi Tianjin Bohai Bank takımında forma giyen ancak sakatlığı nedeniyle sahaya çıkamayan Vargas, sezonun geri kalan bölümünde yeniden Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol takımında yer alacak.

Geçtiğimiz gün İstanbul’a iniş yapan ve büyük bir ilgiyle karşılanan Vargas bugün Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve takım yöneticisi Simla Türker ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde sezonun geri kalan kısmında Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının formasını giymek üzere İstanbul’a gelen milli voleybolcu Melissa Vargas, Başkan Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt ile buluşarak hasret giderdi.

Kulüp binasında Koç ve Bayazıt’la buluşan Vargas, kısa süreli sohbetin ardından saha içine geçerek objektiflere poz verdi.

Melissa Vargas Kadıköy Stadyumu’nda saha içinde ve tribünlerde Fenerbahçe atkısı ile poz vermeyi de ihmal etmedi.

82b31116-a991-4a70-918a-df1507bb3880.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.