12 Mart Survivor All Star 2018 kim elendi | Ödül oyununu kim kazandı

12 Mart Survivor All Star 2018 kim elendi | Ödül oyununu kim kazandı
Bütün heyecanıyla ekranları kasıp kavuran Survivor 2018 All Star'da bir eleme heyecnaı daha geride kaldı. Kıyasıya rekabetin televizyonlara taşındığı akşamda yarışmacılar adada kalmak için mücadele verirken bir tarafta da ödül kazanmak için oynadılar. 4 eleme adayı arasında hangisinin gideceği merak konusuydu. Survivor 12 Mart kim elendi ve ödül oyununu kazandı. İşte tüm bilgiler...

TV8'in reyting rekortmeni yarışmasında heyecan dolu bir akşam daha geride kaldı. Dört eleme adayı arasında yaşanan elenme mücadelesinde hangisinin adadan ayrılacağı merak ediliyordu Gönüllüler ile ünlüler arasındaki kıyasıya rekabetin giderek yükseldiği adadan ayrılacak isim tahmin konusu olmuş çeşitli yorumlar da yapılmaya başlanmıştı. Ada konseyi tarafından belirlenen oylamada Survivor'da kim elendi? İşte 12 Mart'ın yaşananları...

Survivor'da kim elendi?
Survivor 2018'de kritik bir eleme gecesi yaşandı. Oynanan son dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ilk kez adalarından bir arkadaşlarını göndermek zorunda kaldılar. Gerçekleşen ada konseyinde takım kararıyla ilk eleme adayı Nihat Doğan olmuştu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Turabi, Damla Can'ın adını verdi ve Damla ikinci eleme adayı oldu. Üçüncü adayı ise Sema belirledi. Sema Apak, Murat Ceylan'ın ismini vererek üçüncü eleme adayını söyledi. Gerçekleşen halk oylamasının ardından Survivor'a veda eden isim Nihat Doğan oldu.

Ödül oyununu kim kazandı?
Survivor'da bu akşam gerçekleşen ödül oyununda iki takım yarışmacıları da muhteşem bir ödül için mücadele ettiler. Oldukça aç olan yarışmacılar oyunun başından sonuna kadar kıyasıya rekabet etti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı en azından ödül oyununu kazanarak teselli ödülü almak istiyordu. Son ana kadar süren mücadele bayrak yarışına gitti. Bayrak yarışında oldukça aç olan gönüllüler takımı mücadeleyi 10-9 kazanarak menemen ödülünün sahibi oldu.

Nagihan karşı tarafa geçti
Üst üste aldıkları mağlubiyetlerin ardından hayli zor günler geçiren gönüllüler takımı için geçtiğimiz bölümde kritik bir gelişme yaşandı. Ünlüler takımının hırslı yarışmacısı Nagihan'ın yarışmanın en başında gönüllüler takımına katılmak istediğini ifade eden Acun Ilıcalı, bu isteğin gerçekleştiğini duyurdu. Nagihan Karadere artık gönüllüler takımında yarışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.