6 Nisan Survivor 2018 All Star Ödül oyununu kim kazandı

6 Nisan Survivor 2018 All Star Ödül oyununu kim kazandı
TV8 ekranlarının fenomeni Survivor'da ödül heyecanı herkesi yakıp kavuruyor ve izleyicileri ekran başına çekiyor. Takımların değişmesiyle rekabetin daha da üst düzeye tırmandığı adada gönüllüler geçen gün kaybettikleri ödül oyununun ardından kazanıp durumu lehlerine çevirmek istiyordu. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadele.

Survivor'da ödül oyunlarında çekişme tüm hızıyla sürmeye devam ediyor. Survivor'da açlıkla mücadele eden yarışmacılar ödül oyunlarına oldukça konsantre bir şekilde çıkıyorlar. Bu hafta oynanan ödül oyununda oldukça zorlu bir parkur vardı. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin detayları.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da açlıkla mücadele eden yarışmacılar ödül oyunlarına oldukça sıkı bir şekilde hazırlanmaya devam ediyorlar. Alp Kırşan'ın sunumuyla oynanan ödül oyununda iki takım yarışmacıları da ödülü görünce kendilerinden geçtiler. Oyun sonuna kadar kıyasıya süren mücadelede ünlüler takımı yine fırtına gibi esti ve değişen takımlarının ardından sanki bir eksiklik yaşamamış gibi ödül oyunlarını kazanmaya devam ettiler.

survivor ödül oyunu

KİM HANGİ TAKIMDA?

Gönüllüler Takımı: Nagİhan Karadere, Hilmi Cem İntepe, Murat Ceylan, Damla Can, Anıl Berk Baki, Cumali Akgül, Funda Alkayış, Birsen Bekgöz , Yağmur Banda, Hakan Hatipoğlu

Ünlüler Takımı: Mustafa Kemal Kurt, Ümit Karan, Turabi Çamkıran, Adem Kılıçcı, Yiğit Dikmen, Berna Canbeldek, Elif Şadoğlu, Merve Aydın, Sahra Işık ve Sema Aydemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.