Survivor 2018'de kim elenecek | Eleme adayları belli oldu

Survivor 2018'de kim elenecek | Eleme adayları belli oldu
TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'da bu senenin belki de en acıklı olayı yaşandı. Sakatlanarak yarışmayı yarıda bırakan Melih Özkaya'nın adadaki kaderi belli oldu. Büyük umutlarla Survivor'a gelen Özkaya artık yarışlara katılamayacak. Ayrıca Nagihan Karadere bu acı durumun ardından taım değiştirdi. Peki Survivor 2018 eleme adayları kim oldu. İşte detaylar...

Büyük bir ilgiyle izlenen Survivor 2018'de yaşanan rekabet heyecanı her dakika daha da yukarı çıkarıyor. 11 Mart 2018 Pazar akşamı yayınlanan bölümde nefes kesen anlar vardı. Dokunulmazlığı elde etme çabasında olan iki takım elinden gelen her şeyi yaptı. Peki dokunulmazluk oyununu kim kazadı ve eleme adayları nasıl belli oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK TURABİ'NİN
Dokunulmazlık oyununu kaybeden All Star yani ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı. Ünlüler takımından Turabi Çamkıran, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanarak bu hafta adada kalmayı garantiledi. Haftanın en iyi performansının sahibi Sema'da ikinci dokunulmazlık kolyesinin sahibi oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Ünlüler takımı tarafından yapılan oylama sonucu en fazla oyu alan Nihat Doğan ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyunun kazananı Turabi ise 2. eleme adayı olarak Damla'yı seçti. Haftanın en iyi oyuncusu seçilen Sema ise eleme adayı olarak Murat'ı seçti.

survivor

SAHİLLER DEĞİŞİYOR
Acun Ilıcalı, yarışmanın yapıldığı bölgedeki hava koşulları nedeniyle, yarışmacıların kaldığı sahillerin değişeceği açıklandı. Acun Ilıcalı ayrıca, Türkiye ve Romanya takımları arasında yapılan yarışmaların, yayın günlerinin denk gelmesi nedeniyle bir süre yapılamayacağının da bilgisini verdi.

MELİH ÖZKAYA'NIN DURUMU BELLİ OLDU
Survivor 2018'de yaşanan talihsizliklere bir yenisi eklendi, Gönüllüler takımından bir kişi ayrılmak zorunda kaldı. Ilıcalı, Melih Özakaya'nın akubetini şu sözlerle dile getirdi: 'Melih Survivor'da devam edemeyecek. Sakatlığının durumu Survivor'a devam etmesine imkan tanımıyor. Çok geçmiş olsun kendisine. Çok sevdiğimiz bir yarışmacıydı. Efendiliğiyle gönüllülere taht kurdu. Maalesef geçirdiği sakatlığın durumu tahmin ettiğimizden de ciddi olduğu için, doktorumuz tarafından Survivor'a devam edemeyeceği açıklandı. Melih için Survivor bitmiş oldu' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.