Survivor yeni fragman yayınlandı! Hakan & Turabi kavgasında neler yaşandı

Survivor yeni fragman yayınlandı! Hakan & Turabi kavgasında neler yaşandı
İlk bölümünden itibaren yüksek reytinglere ulaşan ekran klasiği Survivor'da yeni bir kavga başladı. Daha önce de karşı karşıya gelen ve neredeyse düello kıvamındaki kavgalarıyla izleyenleri şoke eden Hakan Hatipoğlu ve Turabi yine kapıştı. Peki yeni bölümde ne olacak ve All Star takımına geçecek yarışmacı kim... İşte detaylar...

Survivor'un 13 Şubat Salı akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölüm fragmanında izleyenler şoke oldu. Daha heyecanı yeni başlayan yarışmanın ilk kavgası da gerçekleşti. Hakan ve Turabi'nin karşı karşıy gelmesi sonrası flaş karar da alınacak gibi duruyor. Konserydeki sözler de herkesin kafasını karıştıran cinsten. Hakan Hatipoğlu ile Turani kavgası hakkında açıklamada bulunan Acun Ilıcalı;  “Bu gece hem takımlar eşitlenecek, hem de sürprizler açıklanacak” sözleriyle herkesi heyecanlandırdı... İşte Survivor 2018’İn yeni bölümünden ilk görüntüler.

Takımlar eşitleniyor
Toplamda 24 kişinin yarıştığı Survivor All Star’ın ilk bölümünde All Star kadrosunda yer alan Hakan Hatioğlu, takım değiştirerek Gönüllüler'e dahil oldu. Acun Ilıcalı, bazı tatsız durumların önüne geçebilmek için böyle bir karar aldıklarını açıkladı. Hakan Hatipoğlu Gönüllüler takımına geçmesi ardından Gönüllüler takımında ise konseyde yapılacak olan oylamanın ardından bir kız yarışmacı Survivor All Starlar takımına geçecek. Böylece Survivor 2018'de her iki takım birbiriyle eşitlenmiş olacak.

Yıldızları barışmıyor
Survivor’da ortak geçmişleri bulunan Hakan Hatipoğlu ve Turabi, birçok kez karşıya geldi. İkili arasındaki soğuk rüzgarlar tüm sezon boyunca devam etti. Acun Ilıcalı her ikisi de hırslı olan yarışmacıları sık sık uyarmak zorunda kalsa da iki ismin yıldızı bir türlü barışmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.