2020-2021 PS Plus üyelik fiyatları-1,3 ay ve 1 yıl üyelik ücreti

2020-2021 PS Plus üyelik fiyatları-1,3 ay ve 1 yıl üyelik ücreti
Dünyanın en çok kullanılan oyun platformlarından birine sahip olan Sony'nin birçok avantajla birlikte kullanıcılara sunduğu PlayStation Plus (PS Plus) fiyatları araştırılıyor. PS5'in de satışa çıkmasıyla birlikte daha fazla araştırılacak konu hakkındaki bilgileri sizler için derledik. PS Plus 1 ay, 3 ay ve 1 yıllık üyelik ücretleri haberimizde yer alıyor.

Bu ay uzun süredir beklenen cihazı PlayStation 5 ile kullanıcılarının karşısına çıkacak olan Sony'de geri sayım devam ediyor. Türkiye'de de sabırsızlıkla beklenen konsol için çevrimiçi oynamanın en önemli kuralı PlayStation Plus (PS Plus) üyeliği almaktır. Üç farklı seçenekle sunulan üyelik imkanları ile siz de sınırsız oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. PS Plus 1 ay, 3 ay ve 1 yıllık üyelik ücretleri haberimizde yer alıyor.


 

Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL


 

PlayStation Plus özellikleri nelerdir?

Mükemmel oyunları keşfedin, arkadaşlarınızla sohbet edin ve oyun oynamanın yeni yollarının tadını çıkarın.
Üye olduğunuz sürece dilediğiniz gibi oynayabileceğiniz iki PS4 oyunuyla her ay oyun koleksiyonunuzu genişletin.
En çok satanlar, keşfedilmemiş mükemmel bağımsız oyunlar ve ister çevrimiçi olarak ister evde aileniz ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çok oyunculu parti oyunlarıyla koleksiyonunuzu oluşturun.
Takımınızı zafere taşıyın, ekibinizle savaşa girin ya da güvenilir müttefiklerinizle nefes kesici maceralara atılın.
PS Plus ile erişim sağlanan çevrimiçi çok oyunculu modlar; en sevdiğiniz oyunlarda yeni dünyaların kilidini açar ve arkadaşlarınızla çevrimiçi olarak oynayıp çevrimiçi turnuvalarda yarışmanıza olanak tanır; kısacası dünyanın dört bir yanındaki çevrimiçi oyunculardan oluşan topluluğa katılmak için davetinizdir.
PS Plus'a katılarak PlayStation Store'dan seçili oyunlara yönelik muhteşem tekliflere, eklentilere, ön siparişlere ve daha fazlasına özel erişim elde edin.
Üyeler, düzenli olarak sunulan PS Store promosyon fiyatlarına ek olarak ilave indirimlerden, demolara erken erişim olanağından, beta deneme sürümlerinden, ön siparişlerden, diğer özel ödüllerden ve PS Plus ailesi için ayrılmış tekliflerden faydalanabilir.
Fortnite ve Apex Legends gibi oynaması ücretsiz oyunlarda üyelere özel kostümler, kozmetik öğeler, silahlar ve daha fazla ayrıcalıkla kendinizi ön plana çıkarın.
Oyundaki ilerlemenizi buluta kaydedin ve bu oyunun yüklü olduğu herhangi bir konsolda maceranıza kaldığınız yerden devam edin.
Arkadaşınızla çok oyunculu ve iş birliğine dayalı oyunlar oynayabilir veya oyuna sahip olmasalar bile tek kişilik oyunun kontrolünü onlara devredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.