2022 Nisan ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2022 Nisan ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Dünyanın en çok tercih edilen oyun platformlarından biri olan PS Plus'ta yeni ay heyecanı başladı. Teknoloji severlerin ilgiyle takip ettikleri yapımları ücretsiz indirebileceği günler sabırsızlıkla bekleniyor. PS5 ve PS 4 kullanıcıları için sunulacak oyunlar hakkında araştırma yapılarak fikir sahibi olmak isteniyor. 2022 Nisan ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor.

Sanal dünyada en çok kullanıcısı bulunan platformlardan biri olan PS Plus'un yeni senenin ikinci ayında hangi oyunlarla teknoloji severlerin karşısına çıkacağı merak konusu. Ücretsiz indirilebilen ve birçok ülkedeki tatiller sebebiyle beklentilerin yüksek tutulduğu oyunlar için herkes yeni ayın ilk anından itibaren araştırmalarda bulunuyor. Konsol devinden hediyeler ve iyi oyunlar bekleyen oyuncuların beklentileri ne kadar karşılanacak hep birlikte göreceğiz. 2022 Nisan ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2022 Nisan oyunları

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus Nisan ayı oyunları açıklanmadı anca TheLoadOut tahminlerini yayınladı. Buna göre Lemnis Gate, Cuphead ve Empire of Sin oyuncularla buluşacak yapımlar arasında yer alıyor.

Lemnis Gate: Lemnis Gate, geçen yılın sonlarında piyasaya sürülen benzersiz bir sıra tabanlı FPS'dir. Çabuk oynanışı, benzersiz savaş olanakları ve türünün tek örneği olan öncülüyle övülen oyun, ne yazık ki lansmanından bu yana takipçi sayısını sürdürmekte zorlandı. Diğer oyunculara karşı savaşmak ve savaş alanı, hayatınızın birden fazla hayaletinin gerçek zamanlı olarak gerçekleştiği için giderek daha telaşlı hale gelirken izlemek bir gösteridir ve umarım oyuna ve topluluğuna biraz hayat getirmeye yardımcı olur.

lemnis gate


Snowrunner: Artık ikonik Cuphead, sevimli karakterleri ve hatta kendi Netflix şovu ile neredeyse bir ev ismi haline geldi. Ancak buna rağmen, oyun çivi gibi zor. Acımasız patronlar, yoğun karşılaşmalar ve amansız zorlukların tümü oyunu bu hale getiriyor ve Haziran'da çıkacak olan The Delicious Last Course DLC ile bu, Studio MDHR'nin olabildiğince çok insanın ilgisini çekmesi için harika bir zaman olacak.

snowrunner

Empire of Sin: Son olarak, Empire of Sin, Aralık 2020'de sert incelemelere başladı, ancak o zamandan beri deneyim sürekli olarak gelişti ve yeni mekanikler ve özellikler getirdi. Seni neredeyse bir düzine suç patronundan biri olarak görüyorsun, Amerika'nın yasaklama döneminde strateji, taktik savaş ve şehirdeki diğer birçok suç patronuyla yüzleşme kullanarak bir suç imparatorluğu kurmaya çalışıyorsun.

elex 2


Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.