2023-2024 En iyi Oyun Bilgisayarı önerisi ve listesi

2023-2024 En iyi Oyun Bilgisayarı önerisi ve listesi
Yüksek performanslı bilgisayarlarla hem sınırları zorlamak hem uzun ömürlü bir setup kurmak hem de keyfinizi katlamak istiyorsanız doğru yerdesiniz. 2023-2024 En iyi Oyun Bilgisayarı önerisi ve listesi haberimizde yer almaktadır.

En iyi oyun bilgisayarları gerçek bir yatırım olabilir. İster zaman geçtikçe yükseltebileceğiniz ve üzerinde değişiklik yapabileceğiniz bir şey isteyin, ister aşırı güçlü bir oyun konsolu gibi davranabileceğiniz basit bir tak ve çalıştır çözümü isteyin, oyun bilgisayarları oldukça yüksek bir maliyet gerektiriyor. Buraya kadar geldiyseniz muhtemelen bunu zaten biliyorsunuzdur ancak paranızı daha da artırmak ve sisteminizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için, önceden oluşturulmuş en sevdiğimiz bilgisayarları sizin için bir listede bir araya getirdik. İşte 2023-2024'ün en iyi oyun bilgisayarları...

Yeni nesil grafik kartlarının piyasaya çıktığını gördük ve her ne kadar en yeni nesil işlemciler hala yeni gibi görünse de, onları da yenilemeye hazırız gibi görünüyor. Dahası, PCIe Gen 5 SSD'ler ortaya çıkmak üzere ve ışık hızında hızlarına ihtiyacınız olmasa da ileride tekrar satın almak istemiyorsanız uyumluluğu düşünmek faydalı olabilir. En azından bütçenizin izin verdiği ölçüde DDR5 RAM'e sahip veya en azından DDR5 uyumlu bir şey bulmayı denemenizi öneririz. Tekrar ediyorum, bu özelliklere şu anda ihtiyacınız olmayabilir ancak uyumluluk, bunları daha sonra almak için yenilerini satın almanıza gerek kalmamasını sağlar.

Elbette tüm bu yeni bileşenlerin piyasaya sürülmesi, daha önce bulunması zor olan 30 serisi GPU'ları içeren bilgisayarların artık daha uygun fiyatlı hale geldiği anlamına geliyor. En iyi grafik kartlarının ayrı olarak satın alınabilecek en ucuz kartlar olmadığını unutmayın ; bu nedenle bunları önceden oluşturulmuş bir oyun bilgisayarına almanın aslında şaşırtıcı derecede iyi bir değere sahip olabileceğini unutmayın. Elbette daha yeni bileşenleri bir araya getirme ve kendi oyun bilgisayarınızı sıfırdan oluşturma seçeneği de var. Bunu yapmanın kesinlikle faydaları olsa da, inşa etmeye zamanı ve nasıl bilgisi olmayan kişiler için önceden oluşturulmuş bir teçhizat öneriyoruz. İlk donanımınızı arıyorsanız, ön kurulum sizi kesinlikle birçok zahmetten kurtarabilir.

jk32hj423h43.webp

1. Acer Predator Orion 7000

En iyi 13. nesil oyun bilgisayarı

Yenilenen Acer Predator Orion 7000, şimdiye kadar elimize geçen en güçlü ve en modern yapıdır. Kusursuz değil ama canavar gibi bir oyun bilgisayarı.

32io423u432.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.