2023 Kasım ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2023 Kasım ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
 DAMGA Editörü
Dünyanın en çok tercih edilen konsol platformlarından biri olan PS Plus, kasım ayında da dopdolu içeriğiyle kullanıcılarının karşısına çıkacak. 2023 Kasım ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

PS Plus 2023 kasım ayı oyunları son günlerde sıkça araştırılıyor. Platformda üyeliği bulunanların yanı sıra abone bu keyfe ortak olmak isteyenler yeni ayın oyunlarını merak ederek öğrenmeye çalışıyor. 2023 Kasım ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Aşağıda, ayın neler içerebileceğine dair kendi tahminlerimizin yanı sıra, açıklandıktan sonra başlıkların bir özetini bulabilirsiniz. Bu ay neler görebileceğimize dair oldukça iyi bir tahminimiz var ve bunun, PS Plus Eylül 2023 serisinin bir parçası olarak dahil edilen zayıf oyunları telafi edebileceğini düşünüyoruz.

PS Plus Ekim 2023 oyunları

PS Plus Ekim 2023 oyunları ayın son Çarşamba günü duyurulacak ve ardından 3 Ekim 2023 Salı günü satışa sunulacak.

PS5 ve PS4 için PS Plus Ekim 2023 oyun tahminlerimiz şöyle:

  • Teardown – PS5
  • Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion - PS4, PS5
  • It Takes Two ve The Falconeer: Warrior Edition - PS4, PS5

1 - Teardown

Teardown, Steam'deki en iyi puan alan oyunlardan biridir ve soygunları tamamlamak için kum havuzunda oynamanıza, yok etmenize, havaya uçurmanıza, içinden geçmenize ve yolunuzdaki her şeyi yıkmanıza olanak tanır. Kısayollar oluşturmak, nasıl girip çıkacağınızı planlamak ve gerekli her türlü yöntemle en verimli yolu oluşturmak için patlayıcıları kullanacaksınız. 40'tan fazla görev ve bir dizi zorlukla oyun, göz atmaya değer. Ayrıca harika Steam incelemeleriyle birlikte Metacritic'te 80 puana sahip .

2 - Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion

Crisis Core: Final Fantasy VII, Square Enix tarafından PlayStation Portable içingeliştirilen ve yayınlananbir aksiyon rol yapma oyunudur. İlk olarak 2007'de piyasaya sürülen oyun,1997 tarihli Final Fantasy VII video oyununun ön bölümüdür ve orijinal oyunla ilgili diğer ürünleri içeren Compilation of Final Fantasy VII meta serisinin bir parçasıdır. Crisis Core, oyuncunun Zack Fair'i kontrol ettiği bir aksiyon rol yapma oyunudur. Oyuncu, Zack'i açık alanlar arasında hareket ettirerek oyuncu olmayan karakterlerle konuşmasına, çevreyle etkileşime girmesine ve canavarlarla savaşa girmesine olanak tanır. Kaydetme noktalarında, oyuncu mevcut yan görevlerden birini almayı seçebilir ve eğer öyleyse, Zack görevi tamamlamak için genellikle bir veya daha fazla canavarı yenmeyi içeren özel bir alana taşınır. Görev başarıyla tamamlanırsa oyuncu faydalı öğelerle ödüllendirilir ve sıklıkla yeni görevler açılır. Oyuncu yan görevde başarılı olsa da olmasa da, tamamlandığında Zack ana oyundaki kaydetme noktasına geri döner.

3 - It Takes Two ve The Falconeer: Warrior Edition

Great Ursee adlı denizcilik/bilimkurgu arka planında geçen The Falconeer , oyuncunun devasa bir savaş kuşuna komuta eden bir pilotun kontrolünü üstlendiği üçüncü şahıs bir arcade uçuş video oyunudur. Oyunda, oyuncunun düşmanca saldırılardan kaçarken rakip düşmanları vurması gerekiyor. Oyuncuların çeşitli hareketler ve manevralar yaparken savaş kuşunun dayanıklılığını yönetmesi gerekir. Oyuncu, anlatı kampanyasını tamamlamanın yanı sıra açık dünyayı özgürce keşfedebilir ve ödülleri tamamlamak ve öğeleri teslim etmek gibi farklı yan görevleri tamamlayabilir. Oyuncular oyunda ilerledikçe yeni silahlar satın alabilirler. Oyuncu ayrıca Warbird'ün çeviklik ve sağlık gibi temel özelliklerini geliştirmek için kullanılabilecek mutajenleri de elde edebilir. Herhangi bir sırayla tamamlanabilen farklı bölümlerde oyuncu, farklı gruplardan pilotları kontrol edecek ve yeni bir savaş kuşunu yönetecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.