2023 Netflix üyelik fiyatları kaç para, ne kadar güncel fiyat listesi

2023 Netflix üyelik fiyatları kaç para, ne kadar güncel fiyat listesi
2023 için Netflix aylık fiyat listesi: Bir Netflix aboneliğinin ne kadara mal olduğunu merak edenler için, işte plan başına mevcut abonelik ücreti.

Berrin Ozan Yeşiltepe - Netflix'te yeni üye olan kullanıcılar artan ücretlere tabi olurken, fiyat değişiklikleri mevcut üyelere hemen aktarılmıyor. Mevcut aboneler, üyelik ücreti değişikliğinden 30 gün önce e-posta ile bilgilendiriliyorlar. 

Netflix'in aylık ücretleri, seçilen abonelik planına göre değişir. Temel Netflix planının fiyatı 63,99 TL, standart planın fiyatı 97,99 TL ve premium özel planın fiyatı 130,99 TL'dir. Netflix Öğrenci Üyeliği için özel bir abonelik yoktur. 

Netflix'te Ücretsiz Üyelik Var Mı 

Netflix'te ücretsiz deneme aboneliği yoktur. Kaliforniya Dijital İçerik Platformu; 2020 yılında ücretsiz deneme özelliğini duyururken 3 ay ücretsiz Netflix seçeneği sunuyordu. Ancak kullanıcılar bunu kötüye kullandı. Hal böyle olunca ücretsiz abonelik seçeneği kaldırıldı.

Netflix Üyelik (Paket) Özellikleri 

netflix-fiyati-ne-kadar-guncel-netflix-uyelik-ucretleri160302_0

 Netflix Paket Değiştirme Nasıl Yapılır ?

  1. Netflix hesabınıza giriş yapın.
  2. Profilinize gidin.
  3. Hesap kısmına giriş yapın. 
  4. Plan Ayrıntıları altında Planı Değiştir kısmına gidin.
  5. Planı seçin.
  6. Onayla ile plan değişikliğini bitirin. 

Daha pahalı bir plana geçtiğinizde (örneğin, standart bir plandan premium plana), plan değişikliği hemen geçerli olur. Daha düşük maliyetli bir plana geçtiğinizde (örneğin, özel bir plandan standart bir plana), bu değişiklik bir sonraki fatura tarihinizde geçerli olacaktır. Bir sonraki fatura tarihinize kadar daha pahalı olan planın özelliklerini kullanmaya devam edebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.