2023 Şubat ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2023 Şubat ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahiplerinin ücretsiz oynayabileceği Şubat 2023 oyunları merakla bekleniyor. Milyonların konsol sevgisini her geçen gün daha da artıran bu uygulamada hangi yapımların indirilebileceği araştırılıyor. Peki, 2023 ocak ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları hangisi? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirisniz.

Türkiye'de en çok kullanılan konsolunda lider konumda bulunan PlayStation için her ay bedava oyunlar yayınlanıyor. Oyun severler de bu yapımları cihazlarına indirerek keyifli vakit geçirmek amacında. Bu nedenle de araştırmalarda bulunuluyor. Konsol devinden hediyeler ve iyi oyunlar bekleyen oyuncuların beklentileri ne kadar karşılanacak hep birlikte göreceğiz. 2023 şubat ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor. Sizler de tahminlerinizi yazabilirsiniz.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2023 şubat ayı oyunları

PS Plus şubat 2023 ücretsiz oyunları henüz açıklanmadı. Ocak 2022'nin son çarşamba günü açıklanacaklar. Oyunlar daha sonra bir sonraki Salı günü PS4 ve PS5'te indirilebilecek. GamePlayerr şubat 2023 PS Plus ücretsiz oyun duyurusu öncesinde, Temel seviye oyunlar için tahminleri bulabilirsiniz. TrueTrophies'e göreşu anda 21 Şubat 2023'te PS Plus Extra ve Premium'dan çıkacak sekiz oyun var, bunlardan biri Grand Theft Auto: Vice City.


Şubat 2023 PS Plus ücretsiz oyunları

Agatha Christie: The ABC Murders
The Book of Unwritten Tales 2
Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition
Rad Rodgers
Sine Mora EX
SkyDrift Infinity
Sparkle Unleashed
The Turing Test

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.