2023 Twitter’da stalklandığımı nasıl anlarım?

2023 Twitter’da stalklandığımı nasıl anlarım?
"Twitter'da stalklandığınızı nasıl anlarsınız?" sorusunun cevabını merak ettiğinizi biliyoruz. Bu sorunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Twitter platformu dünya çapında en çok kullanılan ve beğenilen uygulamaların başında geliyor. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi yazılı olarak paylaştığınız bu platformda herkesin profilini ziyaret edebilirsiniz.

Kişinin profili gizli değilse gönderilerini kolaylıkla görebilirsiniz. Bazı platformlarda profilinizi görüntüleyen kişiler bir bildirim alacaktır. Ancak çoğu sosyal medya platformunu rahatlıkla takip edebilirsiniz. Takip ettiğinizde karşı tarafa bilgi verilmeyecektir. Twitter uygulamasında profilinizi görüntüleyen kişiler hakkında bildirim alamazsınız. Ancak belirli yöntemleri kullanarak sizi kimlerin takip ettiğini görebilirsiniz.

Twitter profilime bakanlar görülür mü?

Twitter platformunda profilinizi ziyaret eden kişiler hakkında bildirim alamazsınız. Bildirim alamazsınız ve kişilerinizi görüntülemek için hiçbir özelliği kullanamazsınız. Üçüncü seviye uygulamalarla yalnızca profilinizi görüntüleyen kişileri görebilirsiniz. Ancak güvenilmez olduğu için bu çözümü tercih etmemelisiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.