2024 Disney Plus ücretleri ne kadar? Yeni abonelik ve mevcut abonelik fiyatları

2024 Disney Plus ücretleri ne kadar? Yeni abonelik ve mevcut abonelik fiyatları
Dizi ve film platformları arasında yer alan Disney Plus'ın üyelik fiyatlarına zam geldi. Peki, 2024 Disney Plus ücretleri ne kadar? Yeni abonelik ve mevcut abonelik fiyatları haberimizde yer almaktadır.

Son dönemde en çok tercih edilen dizi ve film platformlarından biri olarak dikkat çeken Disney Plus, Türkiye fiyatlarını güncelledi. Yapılan zamla birlikte oran yüzde 100'ü aşmış oldu. İzleyiciler de son durumu öğrenmek adına araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, 2024 Disney Plus ücretleri ne kadar? Yeni abonelik ve mevcut abonelik fiyatları haberimizde yer almaktadır.

Disney Plus mevcut üyelik ücreti ne kadar?

Türkiye'ye geleli çok fazla olmayan Disney, uygun üyelik fiyatıyla dikkat çekiyordu. Bugüne kadar da 64,99 TL'ye satın alınabiliyordu. 2 aylık bedava paketi ile 1 yıllık aboneliği 649,99 liraya geliyordu. Ancak açıklanan yeni fiyatlarla birlikte ücretler 2 katını da geçmiş durumda. Yıllık alım yapanlar süreleri bittikten sonra bu fiyatlar üzerinden ödeme yapabilecek.

Disney Plus yeni üyelik ücreti ne kadar?

2022'de 34,99 liralık seçeneği ile izleyicilerin karşısına çıkan Disney Plus, sonrasında 64,99 liraya yükselmişti. Son zamla birlikte yeni fiyat 134,90 lira oldu. Yıllık ücret ise 1349 lira 90 kuruş olarak belirlendi. Böylelikle şirketin Türkiye'ye giriş yaptığı andan bu güne abonelik fiyatlarına yüzde 286 zam yapıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.