2024 Türk Telekom (TTNET) kotalı ve limitsiz (sınırsız) internet tarifeleri, paketleri ve fiyatları

2024 Türk Telekom (TTNET) kotalı ve limitsiz (sınırsız) internet tarifeleri, paketleri ve fiyatları
Evde, iş yerinde ve akla gelebilecek her yerde internet kullanılıyor. Bunun için de servis sağlayıcılar gerekiyor. TTNET, en önemli firmalardan biri. İşte 2024 Türk Telekom (TTNET) kotalı ve limitsiz (sınırsız) internet tarifeleri, paketleri ve fiyatları.

Milyonlarca kişinin internet kullandığı Türkiye'de servis sağlayıcı firmaların yeni senedeki fiyatları da merak ediliyor. Upload, download ve ping değerlerinin yanı sıra ücretleri de vatandaşların gündeminde. İyi bir alt yapı hizmeti alınmak üzere araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Türkiye'nin de en büyük internet firmalarından biri olarak göze çarpan TTNET'in 2024 yılından itibaren uygulayacağı tarife merak konusu oldu. Yeni yılda sanal dünyaya bağlı kalmanın bedeli öğrenilmek isteniyor. Kotalı, kotasız ve limitsiz 2024 TTNET internet tarifeleri, fiyatları ve kampanyaları haberimizde yer alıyor.

TTNET 2024 Tarifeleri

Dört Mevsim Kampanyası: 16 Mbps

Kampanyanın kapsamı nedir?

1- Kampanya hakkında bilgi alabilir miyim ve kimler yararlanabilir?

Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz 31 Aralık 2023 tarihine kadar yararlanabilir. Kampanyaya katılan aboneler seçimlerine göre satış anında 12 ay taahhüt vererek; 1440 TL olan fiber gücünde standart modemden faturalarına yansıtılacak aylık 120 TL taksitle ve 1800 TL olan fiber gücünde Premium modemden faturalarına yansıtılacak aylık 150 TL taksitle yararlanma imkanına sahip olacaktır. Fiber altyapıda (FTTH) hizmet alan müşterilerimize, internet hizmeti ücretlerine ek olarak, internet abonelikleri devam ettiği sürece kampanya kapsamında 100 Mbps altı paket hızlarında tüm vergiler dahil aylık 55 TL, 100 Mbps ve üstü paket hızlarında 70 TL modem kullanım ücreti fatura edilecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında ise yürürlükteki güncel HGW modem kullanım ücreti yansıtılır. Kampanya kapsamındaki modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.​

2- Kampanya kapsamındaki ücretlendirme nasıldır?

3- İlk faturaya yansıyacak ücretler nelerdir?

4- Kampanyadan yararlanmak için gerekli evraklar nelerdir?

Bireysel aboneler için;

Kampanya kapsamındaki modemler hakkında bilgi alabilir miyim?​

Kampanya kapsamındaki fiber gücünde iki tip modem sunulmaktadır. Standart modemler WiFi 5, Premium modemler WiFi 6 standartlarını desteklemektedir. WiFi 6 kablosuz ağ erişim teknolojisi, WiFi 5 standartlarına göre daha geniş kanallarda daha fazla bant genişliği, çoklu kullanıcı desteğine ve daha hızlı çalışma performansına sahiptir. Kampanyaya katılan aboneler seçimlerine göre satış anında 12 ay taahhüt vererek; 1440 TL olan fiber gücünde standart modemden faturalarına yansıtılacak aylık 120 TL taksitle ve 1800 TL olan fiber gücünde Premium modemden faturalarına yansıtılacak aylık 150 TL taksitle yararlanma imkanına sahiptir.

Fiber altyapıda (FTTH) hizmet alan müşterilerimize, internet hizmeti ücretlerine ek olarak, internet abonelikleri devam ettiği sürece kampanya kapsamında 100 Mbps altı paket hızlarında tüm vergiler dahil aylık 55 TL, 100 Mbps ve üstü paket hızlarında 70 TL modem kullanım ücreti fatura edilecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında ise yürürlükteki güncel HGW modem kullanım ücreti yansıtılır.​

Satın aldığım modem arızalı ise ne yapmalıyım?

Modeminizin arızalanması durumunda öncelikle 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak destek alabilirsiniz. Ayrıca internet hattınızın aktif hale gelmesinden itibaren 7 iş günü içinde Türk Telekom Mağaza ve Ofislerine başvurarak modeminizi değiştirebilirsiniz. Bu süre sonrasında modemizin arızalanması durumda garanti kapsamındaki arızaların giderilmesi için doğrudan üretici firma ve ilgili teknik servise başvurabilirsiniz. 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'nden üretici firma ve ilgili teknik servis bilgisini alabilirsiniz. Dilerseniz, teknik inceleme yapılması için ilgili servise iletilmek/yönlendirme yapılmak üzere Türk Telekom’a başvurabilirsiniz.​​​

Kampanya kapsamında ücretsiz evde kurulum hizmetinden nasıl yararlanabilirim?

Türk Telekom Evde İnternet Kurulum Hizmeti, ister hafta içi ister hafta sonu belirleyeceğiniz saatte randevu verilerek, ev içine kadar internet hattının getirilmesi, modem bağlantısının yapılması ve internetin çalışır halde teslim edilmesini kapsamaktadır. Türk Telekom Evde İnternet Kurulum Hizmeti, kampanya kapsamında 12 ay taahhütle ücretsizdir.

Ücretsiz evde kurulum hizmeti ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın.

Kampanya kapsamında Hoş Geldin İndirimi’nden nasıl yararlanabilirim?​

Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Dört Mevsim Kampanyası ile Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur. Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 60 gün önceki cayma bedelinin yer aldığı diğer internet servis sağlayıcı son faturasını [email protected] adresine internet hizmet numarası, ad-soyad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail ile iletmeleri halinde yararlanabilir. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlere ek olarak, 35 Mbps veya 35 Mbps altındaki hız paketlerinde aylık 100 TL (vergiler dahil) olacak şekilde toplamda 400 TL’ye (vergiler dahil), 35 Mbps üstündeki hız paketlerinde aylık 125 TL (vergiler dahil) olacak şekilde toplamda 500 TL’ye kadar (vergiler dahil) faturaya yansıtılır.

Kampanyaya nasıl başvurabilirim?

Kampanyaya online başvurabilir, 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir veya Türk Telekom Satış Noktalarına uğrayabilirsiniz.

Ayrıca "İnternet" yazıp 6606'ya kısa mesaj (SMS) gönderin sizi hemen arayalım.

Kampanyadan yararlandıktan sonra gerçekleştirilebileceğim abonelik işlemleri nelerdir?

1. Kampanya başlangıcında seçtiğim tarife paketini daha sonra değiştirebilir miyim?

Evet. Kampanya başlangıcından 12 aylık abonelik taahhüdü sonuna kadar kampanyaya giriş yapılan tarife/hız paketinin aylık ücretinin altında bir tarife/hız paketine inmemeniz kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.

2. Kampanyada taahhüt süresi içinde internet erişim hizmetimi değiştirebilir miyim?

3. Kampanya taahhüt süresi sonunda tercih ettiğim tarifenin aylık ücreti değişir mi?

Kampanyada taahhüt süresi sonunda indirimli kullanım sona erer ve seçtiğiniz paketin yürürlükteki tarife fiyatı üzerinden ücretlendirilirsiniz.​​ Yürürlükteki tarife ücretleri için tıklayınız​

4. İnternet aboneliğimi veya bağlantımı başka birine devredebilir, başka adrese nakil edebilir veya dondurabilir miyim?

Evet. Devir, Nakil ve Hat Dondurma ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.​ ​​

5. Kampanyayı iptal ettirebilir miyim?

Kampanya iptali için 4441444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ne veya Türk Telekom Satış Noktalarına başvurabilirsiniz.​

6. Kampanya veya abonelik iptalinde çıkış bedeli ödeyecek miyim?

Kampanya

Kampanya iptali:Taahhüt süresi dolmadan kampanya iptali durumunda, taahhüt başlangıcından iptal dönemine kadar sunulan tüm indirimler (modem,tablet ve bağlantı ücreti için verilen indirimler dahil) alınır. Faturaya yansıyacak bedel için öncelikle taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile kampanya başlangıcından kullanım gerçekleşen süre sonuna kadar sağlanan indirimler karşılaştırılır ve düşük olan tutar faturanıza yansıtılır.

Abonelik iptali:Taahhüt süresi dolmadan abonelik iptali yaptığınız durumda, taahhüt başlangıcından iptal dönemine kadar sunulan tüm indirimler tahsil edilir. Faturaya yansıyacak bedel için öncelikle taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile kampanya başlangıcından kullanım gerçekleşen süre sonuna kadar sağlanan indirimler karşılaştırılır ve düşük olan tutar faturanıza yansıtılır. Bahse konu tutara ilaveten;

7. Kampanya ile ilgili destek almak istediğimde nereye başvurabilirim?

Kampanya ve aboneliğinizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınız için 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir veya Türk Telekom Satış Noktaları'na başvurabilirsiniz.​

    • İndirimli İnternet Paket Ücreti: Kampanya kapsamında internet paketleri 12 ay boyunca indirimlidir.
    • İnternet Bağlantı ücreti: Yeni aboneliklerde alınan bağlantı ücreti, 12 ay boyunca aylık 48 TL taksitli olup kampanya paket fiyatlarına dahildir.
    • Yalın İnternet Erişim Hizmeti Ücretleri:
      • Kampanyadan telefon hattı olmadan yararlanmak istendiğinde, Yalın internet erişim ücreti 12 ay boyunca indirimli aylık 27 TL olup, kampanya paket fiyatlarına dahildir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
      • Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olmayan müşterilerden bir defaya mahsus olarak alınan 15 TL Devre Hazırlama Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.
      • Sabit telefon hattı ve Türk Telekom evde internet hat sahipliği bulunan abonelerden, bir defaya mahsus olarak 15​ TL (vergiler dahil) Yalın İnternet geçiş ücreti alınır.​
    • Sabit Telefon'la (ALO Paket) İnternete Erişim Hizmeti Ücretleri:
      • Yeni sabit telefon (Alo Paket) hizmeti ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket Sabit Ücreti kampanya kapsamında 12 ay boyunca indirimli aylık 29 TL olup, kampanya fiyatlarına dahildir. TTNET Alo Erişim altyapısı ile Kampanyadan yararlanma durumunda, Kampanya sayfasındaki fiyatlara ek 2 TL eklenecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
      • Sabit telefon hattı olmayan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 24 TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.
      • Türk Telekom sabit telefon hattı olup Alo Paket'e geçiş yapmak isteyen abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 24 TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 15 TL'dir.​​
    • Evde internet ev içi kurulum ücreti:
      • Çağrı merkezi ve Online işlemler üzerinden yapılan yeni satış işlemlerinde; modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 88 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 200 TL olan evde kurulum hizmeti, kampanya kapsamında ücretsiz olarak sunulacaktır.
      • Türk Telekom Ofis ve Mağazalarından yapılan yeni satış işlemlerinde; modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 88 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 200 TL olan evde kurulum hizmeti, 12 ay taahhüt karşılığında ücretsiz olarak sunulacaktır. Kurulum taahhütnamesini incelemek için tıklayınız.​
    • Damga Vergisi: Bir defaya mahsus yansıtılır.
    • Bağlantı Ücreti: İlk taksidi yansıtılır.
    • Kısmi Kullanım Ücreti:
      • İnternet: İnternet aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan kullanım bedeli, seçilen paketin kampanyalı paket ücreti üzerinden hesaplanarak yansıtılır.
      • Yalın internet erişim ücreti: Yalın İnternet erişimi (telefonsuz) ile internet hizmetinden yararlanmayı tercih ettiyseniz, Yalın İnternet aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan gün üzerinden aylık erişim ücreti hesaplanarak faturalandırılır.
      • ALO Paket erişim ücreti: Alo Paket erişimi (sabit telefonlu) ile internet hizmetinden yararlanmayı tercih ettiyseniz, aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan gün üzerinden aylık erişim ücreti hesaplanarak faturalandırılır.
    • TC uyruklu vatandaşlar için kimlik belgesi aslı (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport)
    • Yabancı uyruklu vatandaşlar için geçerli Kimlik Belgesi ve Sabit Fatura alınması zorunludur.
    • ​​Yalın internet hizmetinden Türk Telekom Alo Paket internet hizmetine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom Alo paket hizmetine geçiş ücreti 24 TL'dir.
    • Sabit Telefonlu internet hizmetinden Yalın internet hizmetine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom sabit telefon hizmetinden yalın internete geçiş ücreti 15​​ TL olarak faturanıza yansıtılır.
    • (varsa) Modem ücretinin kalan taksitleri,
    • (varsa) Cihaz ücretinin kalan taksitleri,
    • (varsa) Geriye dönük internet / Yalın internet hizmeti kullanım ücretleri
    • (varsa) ALO Paket kullanım ve bağlantı ücretleri
    • (varsa) Bağlantı Ücreti kalan taksitleri,

Dört Mevsim Kampanyası: 24 Mbps

Kampanyanın kapsamı nedir?

1- Kampanya hakkında bilgi alabilir miyim ve kimler yararlanabilir?

Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz 31 Aralık 2023 tarihine kadar yararlanabilir. Kampanyaya katılan aboneler seçimlerine göre satış anında 12 ay taahhüt vererek; 1440 TL olan fiber gücünde standart modemden faturalarına yansıtılacak aylık 120 TL taksitle ve 1800 TL olan fiber gücünde Premium modemden faturalarına yansıtılacak aylık 150 TL taksitle yararlanma imkanına sahip olacaktır. Fiber altyapıda (FTTH) hizmet alan müşterilerimize, internet hizmeti ücretlerine ek olarak, internet abonelikleri devam ettiği sürece kampanya kapsamında 100 Mbps altı paket hızlarında tüm vergiler dahil aylık 55 TL, 100 Mbps ve üstü paket hızlarında 70 TL modem kullanım ücreti fatura edilecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında ise yürürlükteki güncel HGW modem kullanım ücreti yansıtılır. Kampanya kapsamındaki modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.​

2- Kampanya kapsamındaki ücretlendirme nasıldır?

3- İlk faturaya yansıyacak ücretler nelerdir?

4- Kampanyadan yararlanmak için gerekli evraklar nelerdir?

Bireysel aboneler için;

Kampanya kapsamındaki modemler hakkında bilgi alabilir miyim?​

Kampanya kapsamındaki fiber gücünde iki tip modem sunulmaktadır. Standart modemler WiFi 5, Premium modemler WiFi 6 standartlarını desteklemektedir. WiFi 6 kablosuz ağ erişim teknolojisi, WiFi 5 standartlarına göre daha geniş kanallarda daha fazla bant genişliği, çoklu kullanıcı desteğine ve daha hızlı çalışma performansına sahiptir. Kampanyaya katılan aboneler seçimlerine göre satış anında 12 ay taahhüt vererek; 1440 TL olan fiber gücünde standart modemden faturalarına yansıtılacak aylık 120 TL taksitle ve 1800 TL olan fiber gücünde Premium modemden faturalarına yansıtılacak aylık 150 TL taksitle yararlanma imkanına sahiptir.

Fiber altyapıda (FTTH) hizmet alan müşterilerimize, internet hizmeti ücretlerine ek olarak, internet abonelikleri devam ettiği sürece kampanya kapsamında 100 Mbps altı paket hızlarında tüm vergiler dahil aylık 55 TL, 100 Mbps ve üstü paket hızlarında 70 TL modem kullanım ücreti fatura edilecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında ise yürürlükteki güncel HGW modem kullanım ücreti yansıtılır.​

Satın aldığım modem arızalı ise ne yapmalıyım?

Modeminizin arızalanması durumunda öncelikle 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak destek alabilirsiniz. Ayrıca internet hattınızın aktif hale gelmesinden itibaren 7 iş günü içinde Türk Telekom Mağaza ve Ofislerine başvurarak modeminizi değiştirebilirsiniz. Bu süre sonrasında modemizin arızalanması durumda garanti kapsamındaki arızaların giderilmesi için doğrudan üretici firma ve ilgili teknik servise başvurabilirsiniz. 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'nden üretici firma ve ilgili teknik servis bilgisini alabilirsiniz. Dilerseniz, teknik inceleme yapılması için ilgili servise iletilmek/yönlendirme yapılmak üzere Türk Telekom’a başvurabilirsiniz.​​​

Kampanya kapsamında ücretsiz evde kurulum hizmetinden nasıl yararlanabilirim?

Türk Telekom Evde İnternet Kurulum Hizmeti, ister hafta içi ister hafta sonu belirleyeceğiniz saatte randevu verilerek, ev içine kadar internet hattının getirilmesi, modem bağlantısının yapılması ve internetin çalışır halde teslim edilmesini kapsamaktadır. Türk Telekom Evde İnternet Kurulum Hizmeti, kampanya kapsamında 12 ay taahhütle ücretsizdir.

Ücretsiz evde kurulum hizmeti ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın.

Kampanya kapsamında Hoş Geldin İndirimi’nden nasıl yararlanabilirim?​

Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Dört Mevsim Kampanyası ile Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur. Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 60 gün önceki cayma bedelinin yer aldığı diğer internet servis sağlayıcı son faturasını [email protected] adresine internet hizmet numarası, ad-soyad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail ile iletmeleri halinde yararlanabilir. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlere ek olarak, 35 Mbps veya 35 Mbps altındaki hız paketlerinde aylık 100 TL (vergiler dahil) olacak şekilde toplamda 400 TL’ye (vergiler dahil), 35 Mbps üstündeki hız paketlerinde aylık 125 TL (vergiler dahil) olacak şekilde toplamda 500 TL’ye kadar (vergiler dahil) faturaya yansıtılır.

Kampanyaya nasıl başvurabilirim?

Kampanyaya online başvurabilir, 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir veya Türk Telekom Satış Noktalarına uğrayabilirsiniz.

Ayrıca "İnternet" yazıp 6606'ya kısa mesaj (SMS) gönderin sizi hemen arayalım.

Kampanyadan yararlandıktan sonra gerçekleştirilebileceğim abonelik işlemleri nelerdir?

1. Kampanya başlangıcında seçtiğim tarife paketini daha sonra değiştirebilir miyim?

Evet. Kampanya başlangıcından 12 aylık abonelik taahhüdü sonuna kadar kampanyaya giriş yapılan tarife/hız paketinin aylık ücretinin altında bir tarife/hız paketine inmemeniz kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.

2. Kampanyada taahhüt süresi içinde internet erişim hizmetimi değiştirebilir miyim?

3. Kampanya taahhüt süresi sonunda tercih ettiğim tarifenin aylık ücreti değişir mi?

Kampanyada taahhüt süresi sonunda indirimli kullanım sona erer ve seçtiğiniz paketin yürürlükteki tarife fiyatı üzerinden ücretlendirilirsiniz.​​ Yürürlükteki tarife ücretleri için tıklayınız​

4. İnternet aboneliğimi veya bağlantımı başka birine devredebilir, başka adrese nakil edebilir veya dondurabilir miyim?

Evet. Devir, Nakil ve Hat Dondurma ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.​ ​​

5. Kampanyayı iptal ettirebilir miyim?

Kampanya iptali için 4441444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ne veya Türk Telekom Satış Noktalarına başvurabilirsiniz.​

6. Kampanya veya abonelik iptalinde çıkış bedeli ödeyecek miyim?

Kampanya

Kampanya iptali:Taahhüt süresi dolmadan kampanya iptali durumunda, taahhüt başlangıcından iptal dönemine kadar sunulan tüm indirimler (modem,tablet ve bağlantı ücreti için verilen indirimler dahil) alınır. Faturaya yansıyacak bedel için öncelikle taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile kampanya başlangıcından kullanım gerçekleşen süre sonuna kadar sağlanan indirimler karşılaştırılır ve düşük olan tutar faturanıza yansıtılır.

Abonelik iptali:Taahhüt süresi dolmadan abonelik iptali yaptığınız durumda, taahhüt başlangıcından iptal dönemine kadar sunulan tüm indirimler tahsil edilir. Faturaya yansıyacak bedel için öncelikle taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile kampanya başlangıcından kullanım gerçekleşen süre sonuna kadar sağlanan indirimler karşılaştırılır ve düşük olan tutar faturanıza yansıtılır. Bahse konu tutara ilaveten;

7. Kampanya ile ilgili destek almak istediğimde nereye başvurabilirim?

Kampanya ve aboneliğinizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınız için 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir veya Türk Telekom Satış Noktaları'na başvurabilirsiniz.​

    • İndirimli İnternet Paket Ücreti: Kampanya kapsamında internet paketleri 12 ay boyunca indirimlidir.
    • İnternet Bağlantı ücreti: Yeni aboneliklerde alınan bağlantı ücreti, 12 ay boyunca aylık 48 TL taksitli olup kampanya paket fiyatlarına dahildir.
    • Yalın İnternet Erişim Hizmeti Ücretleri:
      • Kampanyadan telefon hattı olmadan yararlanmak istendiğinde, Yalın internet erişim ücreti 12 ay boyunca indirimli aylık 27 TL olup, kampanya paket fiyatlarına dahildir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
      • Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olmayan müşterilerden bir defaya mahsus olarak alınan 15 TL Devre Hazırlama Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.
      • Sabit telefon hattı ve Türk Telekom evde internet hat sahipliği bulunan abonelerden, bir defaya mahsus olarak 15​ TL (vergiler dahil) Yalın İnternet geçiş ücreti alınır.​
    • Sabit Telefon'la (ALO Paket) İnternete Erişim Hizmeti Ücretleri:
      • Yeni sabit telefon (Alo Paket) hizmeti ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket Sabit Ücreti kampanya kapsamında 12 ay boyunca indirimli aylık 29 TL olup, kampanya fiyatlarına dahildir. TTNET Alo Erişim altyapısı ile Kampanyadan yararlanma durumunda, Kampanya sayfasındaki fiyatlara ek 2 TL eklenecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
      • Sabit telefon hattı olmayan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 24 TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.
      • Türk Telekom sabit telefon hattı olup Alo Paket'e geçiş yapmak isteyen abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 24 TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 15 TL'dir.​​
    • Evde internet ev içi kurulum ücreti:
      • Çağrı merkezi ve Online işlemler üzerinden yapılan yeni satış işlemlerinde; modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 88 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 200 TL olan evde kurulum hizmeti, kampanya kapsamında ücretsiz olarak sunulacaktır.
      • Türk Telekom Ofis ve Mağazalarından yapılan yeni satış işlemlerinde; modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 88 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 200 TL olan evde kurulum hizmeti, 12 ay taahhüt karşılığında ücretsiz olarak sunulacaktır. Kurulum taahhütnamesini incelemek için tıklayınız.​
    • Damga Vergisi: Bir defaya mahsus yansıtılır.
    • Bağlantı Ücreti: İlk taksidi yansıtılır.
    • Kısmi Kullanım Ücreti:
      • İnternet: İnternet aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan kullanım bedeli, seçilen paketin kampanyalı paket ücreti üzerinden hesaplanarak yansıtılır.
      • Yalın internet erişim ücreti: Yalın İnternet erişimi (telefonsuz) ile internet hizmetinden yararlanmayı tercih ettiyseniz, Yalın İnternet aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan gün üzerinden aylık erişim ücreti hesaplanarak faturalandırılır.
      • ALO Paket erişim ücreti: Alo Paket erişimi (sabit telefonlu) ile internet hizmetinden yararlanmayı tercih ettiyseniz, aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan gün üzerinden aylık erişim ücreti hesaplanarak faturalandırılır.
    • TC uyruklu vatandaşlar için kimlik belgesi aslı (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport)
    • Yabancı uyruklu vatandaşlar için geçerli Kimlik Belgesi ve Sabit Fatura alınması zorunludur.
    • ​​Yalın internet hizmetinden Türk Telekom Alo Paket internet hizmetine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom Alo paket hizmetine geçiş ücreti 24 TL'dir.
    • Sabit Telefonlu internet hizmetinden Yalın internet hizmetine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom sabit telefon hizmetinden yalın internete geçiş ücreti 15​​ TL olarak faturanıza yansıtılır.
    • (varsa) Modem ücretinin kalan taksitleri,
    • (varsa) Cihaz ücretinin kalan taksitleri,
    • (varsa) Geriye dönük internet / Yalın internet hizmeti kullanım ücretleri
    • (varsa) ALO Paket kullanım ve bağlantı ücretleri
    • (varsa) Bağlantı Ücreti kalan taksitleri,
  • Dört Mevsim Kampanyası: 35 Mbps

    Kampanyanın kapsamı nedir?

    1- Kampanya hakkında bilgi alabilir miyim ve kimler yararlanabilir?

    Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz 31 Aralık 2023 tarihine kadar yararlanabilir. Kampanyaya katılan aboneler seçimlerine göre satış anında 12 ay taahhüt vererek; 1440 TL olan fiber gücünde standart modemden faturalarına yansıtılacak aylık 120 TL taksitle ve 1800 TL olan fiber gücünde Premium modemden faturalarına yansıtılacak aylık 150 TL taksitle yararlanma imkanına sahip olacaktır. Fiber altyapıda (FTTH) hizmet alan müşterilerimize, internet hizmeti ücretlerine ek olarak, internet abonelikleri devam ettiği sürece kampanya kapsamında 100 Mbps altı paket hızlarında tüm vergiler dahil aylık 55 TL, 100 Mbps ve üstü paket hızlarında 70 TL modem kullanım ücreti fatura edilecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında ise yürürlükteki güncel HGW modem kullanım ücreti yansıtılır. Kampanya kapsamındaki modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.​

    2- Kampanya kapsamındaki ücretlendirme nasıldır?

    3- İlk faturaya yansıyacak ücretler nelerdir?

    4- Kampanyadan yararlanmak için gerekli evraklar nelerdir?

    Bireysel aboneler için;

    Kampanya kapsamındaki modemler hakkında bilgi alabilir miyim?​

    Kampanya kapsamındaki fiber gücünde iki tip modem sunulmaktadır. Standart modemler WiFi 5, Premium modemler WiFi 6 standartlarını desteklemektedir. WiFi 6 kablosuz ağ erişim teknolojisi, WiFi 5 standartlarına göre daha geniş kanallarda daha fazla bant genişliği, çoklu kullanıcı desteğine ve daha hızlı çalışma performansına sahiptir. Kampanyaya katılan aboneler seçimlerine göre satış anında 12 ay taahhüt vererek; 1440 TL olan fiber gücünde standart modemden faturalarına yansıtılacak aylık 120 TL taksitle ve 1800 TL olan fiber gücünde Premium modemden faturalarına yansıtılacak aylık 150 TL taksitle yararlanma imkanına sahiptir.

    Fiber altyapıda (FTTH) hizmet alan müşterilerimize, internet hizmeti ücretlerine ek olarak, internet abonelikleri devam ettiği sürece kampanya kapsamında 100 Mbps altı paket hızlarında tüm vergiler dahil aylık 55 TL, 100 Mbps ve üstü paket hızlarında 70 TL modem kullanım ücreti fatura edilecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında ise yürürlükteki güncel HGW modem kullanım ücreti yansıtılır.​

    Satın aldığım modem arızalı ise ne yapmalıyım?

    Modeminizin arızalanması durumunda öncelikle 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak destek alabilirsiniz. Ayrıca internet hattınızın aktif hale gelmesinden itibaren 7 iş günü içinde Türk Telekom Mağaza ve Ofislerine başvurarak modeminizi değiştirebilirsiniz. Bu süre sonrasında modemizin arızalanması durumda garanti kapsamındaki arızaların giderilmesi için doğrudan üretici firma ve ilgili teknik servise başvurabilirsiniz. 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'nden üretici firma ve ilgili teknik servis bilgisini alabilirsiniz. Dilerseniz, teknik inceleme yapılması için ilgili servise iletilmek/yönlendirme yapılmak üzere Türk Telekom’a başvurabilirsiniz.​​​

    Kampanya kapsamında ücretsiz evde kurulum hizmetinden nasıl yararlanabilirim?

    Türk Telekom Evde İnternet Kurulum Hizmeti, ister hafta içi ister hafta sonu belirleyeceğiniz saatte randevu verilerek, ev içine kadar internet hattının getirilmesi, modem bağlantısının yapılması ve internetin çalışır halde teslim edilmesini kapsamaktadır. Türk Telekom Evde İnternet Kurulum Hizmeti, kampanya kapsamında 12 ay taahhütle ücretsizdir.

    Ücretsiz evde kurulum hizmeti ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın.

    Kampanya kapsamında Hoş Geldin İndirimi’nden nasıl yararlanabilirim?​

    Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Dört Mevsim Kampanyası ile Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur. Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 60 gün önceki cayma bedelinin yer aldığı diğer internet servis sağlayıcı son faturasını [email protected] adresine internet hizmet numarası, ad-soyad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail ile iletmeleri halinde yararlanabilir. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlere ek olarak, 35 Mbps veya 35 Mbps altındaki hız paketlerinde aylık 100 TL (vergiler dahil) olacak şekilde toplamda 400 TL’ye (vergiler dahil), 35 Mbps üstündeki hız paketlerinde aylık 125 TL (vergiler dahil) olacak şekilde toplamda 500 TL’ye kadar (vergiler dahil) faturaya yansıtılır.

    Kampanyaya nasıl başvurabilirim?

    Kampanyaya online başvurabilir, 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir veya Türk Telekom Satış Noktalarına uğrayabilirsiniz.

    Ayrıca "İnternet" yazıp 6606'ya kısa mesaj (SMS) gönderin sizi hemen arayalım.

    Kampanyadan yararlandıktan sonra gerçekleştirilebileceğim abonelik işlemleri nelerdir?

    1. Kampanya başlangıcında seçtiğim tarife paketini daha sonra değiştirebilir miyim?

    Evet. Kampanya başlangıcından 12 aylık abonelik taahhüdü sonuna kadar kampanyaya giriş yapılan tarife/hız paketinin aylık ücretinin altında bir tarife/hız paketine inmemeniz kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.

    2. Kampanyada taahhüt süresi içinde internet erişim hizmetimi değiştirebilir miyim?

    3. Kampanya taahhüt süresi sonunda tercih ettiğim tarifenin aylık ücreti değişir mi?

    Kampanyada taahhüt süresi sonunda indirimli kullanım sona erer ve seçtiğiniz paketin yürürlükteki tarife fiyatı üzerinden ücretlendirilirsiniz.​​ Yürürlükteki tarife ücretleri için tıklayınız​

    4. İnternet aboneliğimi veya bağlantımı başka birine devredebilir, başka adrese nakil edebilir veya dondurabilir miyim?

    Evet. Devir, Nakil ve Hat Dondurma ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.​ ​​

    5. Kampanyayı iptal ettirebilir miyim?

    Kampanya iptali için 4441444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ne veya Türk Telekom Satış Noktalarına başvurabilirsiniz.​

    6. Kampanya veya abonelik iptalinde çıkış bedeli ödeyecek miyim?

    Kampanya

    Kampanya iptali:Taahhüt süresi dolmadan kampanya iptali durumunda, taahhüt başlangıcından iptal dönemine kadar sunulan tüm indirimler (modem,tablet ve bağlantı ücreti için verilen indirimler dahil) alınır. Faturaya yansıyacak bedel için öncelikle taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile kampanya başlangıcından kullanım gerçekleşen süre sonuna kadar sağlanan indirimler karşılaştırılır ve düşük olan tutar faturanıza yansıtılır.

    Abonelik iptali:Taahhüt süresi dolmadan abonelik iptali yaptığınız durumda, taahhüt başlangıcından iptal dönemine kadar sunulan tüm indirimler tahsil edilir. Faturaya yansıyacak bedel için öncelikle taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile kampanya başlangıcından kullanım gerçekleşen süre sonuna kadar sağlanan indirimler karşılaştırılır ve düşük olan tutar faturanıza yansıtılır. Bahse konu tutara ilaveten;

    7. Kampanya ile ilgili destek almak istediğimde nereye başvurabilirim?

    Kampanya ve aboneliğinizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınız için 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir veya Türk Telekom Satış Noktaları'na başvurabilirsiniz.​

    • İndirimli İnternet Paket Ücreti: Kampanya kapsamında internet paketleri 12 ay boyunca indirimlidir.
    • İnternet Bağlantı ücreti: Yeni aboneliklerde alınan bağlantı ücreti, 12 ay boyunca aylık 48 TL taksitli olup kampanya paket fiyatlarına dahildir.
    • Yalın İnternet Erişim Hizmeti Ücretleri:
      • Kampanyadan telefon hattı olmadan yararlanmak istendiğinde, Yalın internet erişim ücreti 12 ay boyunca indirimli aylık 27 TL olup, kampanya paket fiyatlarına dahildir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
      • Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olmayan müşterilerden bir defaya mahsus olarak alınan 15 TL Devre Hazırlama Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.
      • Sabit telefon hattı ve Türk Telekom evde internet hat sahipliği bulunan abonelerden, bir defaya mahsus olarak 15​ TL (vergiler dahil) Yalın İnternet geçiş ücreti alınır.​
    • Sabit Telefon'la (ALO Paket) İnternete Erişim Hizmeti Ücretleri:
      • Yeni sabit telefon (Alo Paket) hizmeti ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket Sabit Ücreti kampanya kapsamında 12 ay boyunca indirimli aylık 29 TL olup, kampanya fiyatlarına dahildir. TTNET Alo Erişim altyapısı ile Kampanyadan yararlanma durumunda, Kampanya sayfasındaki fiyatlara ek 2 TL eklenecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
      • Sabit telefon hattı olmayan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 24 TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.
      • Türk Telekom sabit telefon hattı olup Alo Paket'e geçiş yapmak isteyen abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 24 TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 15 TL'dir.​​
    • Evde internet ev içi kurulum ücreti:
      • Çağrı merkezi ve Online işlemler üzerinden yapılan yeni satış işlemlerinde; modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 88 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 200 TL olan evde kurulum hizmeti, kampanya kapsamında ücretsiz olarak sunulacaktır.
      • Türk Telekom Ofis ve Mağazalarından yapılan yeni satış işlemlerinde; modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 88 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 200 TL olan evde kurulum hizmeti, 12 ay taahhüt karşılığında ücretsiz olarak sunulacaktır. Kurulum taahhütnamesini incelemek için tıklayınız.​
    • Damga Vergisi: Bir defaya mahsus yansıtılır.
    • Bağlantı Ücreti: İlk taksidi yansıtılır.
    • Kısmi Kullanım Ücreti:
      • İnternet: İnternet aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan kullanım bedeli, seçilen paketin kampanyalı paket ücreti üzerinden hesaplanarak yansıtılır.
      • Yalın internet erişim ücreti: Yalın İnternet erişimi (telefonsuz) ile internet hizmetinden yararlanmayı tercih ettiyseniz, Yalın İnternet aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan gün üzerinden aylık erişim ücreti hesaplanarak faturalandırılır.
      • ALO Paket erişim ücreti: Alo Paket erişimi (sabit telefonlu) ile internet hizmetinden yararlanmayı tercih ettiyseniz, aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan gün üzerinden aylık erişim ücreti hesaplanarak faturalandırılır.
    • TC uyruklu vatandaşlar için kimlik belgesi aslı (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport)
    • Yabancı uyruklu vatandaşlar için geçerli Kimlik Belgesi ve Sabit Fatura alınması zorunludur.
    • ​​Yalın internet hizmetinden Türk Telekom Alo Paket internet hizmetine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom Alo paket hizmetine geçiş ücreti 24 TL'dir.
    • Sabit Telefonlu internet hizmetinden Yalın internet hizmetine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom sabit telefon hizmetinden yalın internete geçiş ücreti 15​​ TL olarak faturanıza yansıtılır.
    • (varsa) Modem ücretinin kalan taksitleri,
    • (varsa) Cihaz ücretinin kalan taksitleri,
    • (varsa) Geriye dönük internet / Yalın internet hizmeti kullanım ücretleri
    • (varsa) ALO Paket kullanım ve bağlantı ücretleri
    • (varsa) Bağlantı Ücreti kalan taksitleri,
  • Dört Mevsim Kampanyası: 50 Mbps

    Kampanyanın kapsamı nedir?

    1- Kampanya hakkında bilgi alabilir miyim ve kimler yararlanabilir?

    Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz 31 Aralık 2023 tarihine kadar yararlanabilir. Kampanyaya katılan aboneler seçimlerine göre satış anında 12 ay taahhüt vererek; 1440 TL olan fiber gücünde standart modemden faturalarına yansıtılacak aylık 120 TL taksitle ve 1800 TL olan fiber gücünde Premium modemden faturalarına yansıtılacak aylık 150 TL taksitle yararlanma imkanına sahip olacaktır. Fiber altyapıda (FTTH) hizmet alan müşterilerimize, internet hizmeti ücretlerine ek olarak, internet abonelikleri devam ettiği sürece kampanya kapsamında 100 Mbps altı paket hızlarında tüm vergiler dahil aylık 55 TL, 100 Mbps ve üstü paket hızlarında 70 TL modem kullanım ücreti fatura edilecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında ise yürürlükteki güncel HGW modem kullanım ücreti yansıtılır. Kampanya kapsamındaki modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.​

    2- Kampanya kapsamındaki ücretlendirme nasıldır?

    3- İlk faturaya yansıyacak ücretler nelerdir?

    4- Kampanyadan yararlanmak için gerekli evraklar nelerdir?

    Bireysel aboneler için;

    Kampanya kapsamındaki modemler hakkında bilgi alabilir miyim?​

    Kampanya kapsamındaki fiber gücünde iki tip modem sunulmaktadır. Standart modemler WiFi 5, Premium modemler WiFi 6 standartlarını desteklemektedir. WiFi 6 kablosuz ağ erişim teknolojisi, WiFi 5 standartlarına göre daha geniş kanallarda daha fazla bant genişliği, çoklu kullanıcı desteğine ve daha hızlı çalışma performansına sahiptir. Kampanyaya katılan aboneler seçimlerine göre satış anında 12 ay taahhüt vererek; 1440 TL olan fiber gücünde standart modemden faturalarına yansıtılacak aylık 120 TL taksitle ve 1800 TL olan fiber gücünde Premium modemden faturalarına yansıtılacak aylık 150 TL taksitle yararlanma imkanına sahiptir.

    Fiber altyapıda (FTTH) hizmet alan müşterilerimize, internet hizmeti ücretlerine ek olarak, internet abonelikleri devam ettiği sürece kampanya kapsamında 100 Mbps altı paket hızlarında tüm vergiler dahil aylık 55 TL, 100 Mbps ve üstü paket hızlarında 70 TL modem kullanım ücreti fatura edilecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında ise yürürlükteki güncel HGW modem kullanım ücreti yansıtılır.​

    Satın aldığım modem arızalı ise ne yapmalıyım?

    Modeminizin arızalanması durumunda öncelikle 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak destek alabilirsiniz. Ayrıca internet hattınızın aktif hale gelmesinden itibaren 7 iş günü içinde Türk Telekom Mağaza ve Ofislerine başvurarak modeminizi değiştirebilirsiniz. Bu süre sonrasında modemizin arızalanması durumda garanti kapsamındaki arızaların giderilmesi için doğrudan üretici firma ve ilgili teknik servise başvurabilirsiniz. 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'nden üretici firma ve ilgili teknik servis bilgisini alabilirsiniz. Dilerseniz, teknik inceleme yapılması için ilgili servise iletilmek/yönlendirme yapılmak üzere Türk Telekom’a başvurabilirsiniz.​​​

    Kampanya kapsamında ücretsiz evde kurulum hizmetinden nasıl yararlanabilirim?

    Türk Telekom Evde İnternet Kurulum Hizmeti, ister hafta içi ister hafta sonu belirleyeceğiniz saatte randevu verilerek, ev içine kadar internet hattının getirilmesi, modem bağlantısının yapılması ve internetin çalışır halde teslim edilmesini kapsamaktadır. Türk Telekom Evde İnternet Kurulum Hizmeti, kampanya kapsamında 12 ay taahhütle ücretsizdir.

    Ücretsiz evde kurulum hizmeti ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın.

    Kampanya kapsamında Hoş Geldin İndirimi’nden nasıl yararlanabilirim?​

    Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Dört Mevsim Kampanyası ile Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur. Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 60 gün önceki cayma bedelinin yer aldığı diğer internet servis sağlayıcı son faturasını [email protected] adresine internet hizmet numarası, ad-soyad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail ile iletmeleri halinde yararlanabilir. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlere ek olarak, 35 Mbps veya 35 Mbps altındaki hız paketlerinde aylık 100 TL (vergiler dahil) olacak şekilde toplamda 400 TL’ye (vergiler dahil), 35 Mbps üstündeki hız paketlerinde aylık 125 TL (vergiler dahil) olacak şekilde toplamda 500 TL’ye kadar (vergiler dahil) faturaya yansıtılır.

    Kampanyaya nasıl başvurabilirim?

    Kampanyaya online başvurabilir, 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir veya Türk Telekom Satış Noktalarına uğrayabilirsiniz.

    Ayrıca "İnternet" yazıp 6606'ya kısa mesaj (SMS) gönderin sizi hemen arayalım.

    Kampanyadan yararlandıktan sonra gerçekleştirilebileceğim abonelik işlemleri nelerdir?

    1. Kampanya başlangıcında seçtiğim tarife paketini daha sonra değiştirebilir miyim?

    Evet. Kampanya başlangıcından 12 aylık abonelik taahhüdü sonuna kadar kampanyaya giriş yapılan tarife/hız paketinin aylık ücretinin altında bir tarife/hız paketine inmemeniz kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.

    2. Kampanyada taahhüt süresi içinde internet erişim hizmetimi değiştirebilir miyim?

    3. Kampanya taahhüt süresi sonunda tercih ettiğim tarifenin aylık ücreti değişir mi?

    Kampanyada taahhüt süresi sonunda indirimli kullanım sona erer ve seçtiğiniz paketin yürürlükteki tarife fiyatı üzerinden ücretlendirilirsiniz.​​ Yürürlükteki tarife ücretleri için tıklayınız​

    4. İnternet aboneliğimi veya bağlantımı başka birine devredebilir, başka adrese nakil edebilir veya dondurabilir miyim?

    Evet. Devir, Nakil ve Hat Dondurma ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.​ ​​

    5. Kampanyayı iptal ettirebilir miyim?

    Kampanya iptali için 4441444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ne veya Türk Telekom Satış Noktalarına başvurabilirsiniz.​

    6. Kampanya veya abonelik iptalinde çıkış bedeli ödeyecek miyim?

    Kampanya

    Kampanya iptali:Taahhüt süresi dolmadan kampanya iptali durumunda, taahhüt başlangıcından iptal dönemine kadar sunulan tüm indirimler (modem,tablet ve bağlantı ücreti için verilen indirimler dahil) alınır. Faturaya yansıyacak bedel için öncelikle taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile kampanya başlangıcından kullanım gerçekleşen süre sonuna kadar sağlanan indirimler karşılaştırılır ve düşük olan tutar faturanıza yansıtılır.

    Abonelik iptali:Taahhüt süresi dolmadan abonelik iptali yaptığınız durumda, taahhüt başlangıcından iptal dönemine kadar sunulan tüm indirimler tahsil edilir. Faturaya yansıyacak bedel için öncelikle taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile kampanya başlangıcından kullanım gerçekleşen süre sonuna kadar sağlanan indirimler karşılaştırılır ve düşük olan tutar faturanıza yansıtılır. Bahse konu tutara ilaveten;

    7. Kampanya ile ilgili destek almak istediğimde nereye başvurabilirim?

    Kampanya ve aboneliğinizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınız için 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir veya Türk Telekom Satış Noktaları'na başvurabilirsiniz.​

    • İndirimli İnternet Paket Ücreti: Kampanya kapsamında internet paketleri 12 ay boyunca indirimlidir.
    • İnternet Bağlantı ücreti: Yeni aboneliklerde alınan bağlantı ücreti, 12 ay boyunca aylık 48 TL taksitli olup kampanya paket fiyatlarına dahildir.
    • Yalın İnternet Erişim Hizmeti Ücretleri:
      • Kampanyadan telefon hattı olmadan yararlanmak istendiğinde, Yalın internet erişim ücreti 12 ay boyunca indirimli aylık 27 TL olup, kampanya paket fiyatlarına dahildir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
      • Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olmayan müşterilerden bir defaya mahsus olarak alınan 15 TL Devre Hazırlama Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.
      • Sabit telefon hattı ve Türk Telekom evde internet hat sahipliği bulunan abonelerden, bir defaya mahsus olarak 15​ TL (vergiler dahil) Yalın İnternet geçiş ücreti alınır.​
    • Sabit Telefon'la (ALO Paket) İnternete Erişim Hizmeti Ücretleri:
      • Yeni sabit telefon (Alo Paket) hizmeti ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket Sabit Ücreti kampanya kapsamında 12 ay boyunca indirimli aylık 29 TL olup, kampanya fiyatlarına dahildir. TTNET Alo Erişim altyapısı ile Kampanyadan yararlanma durumunda, Kampanya sayfasındaki fiyatlara ek 2 TL eklenecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
      • Sabit telefon hattı olmayan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 24 TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.
      • Türk Telekom sabit telefon hattı olup Alo Paket'e geçiş yapmak isteyen abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 24 TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 15 TL'dir.​​
    • Evde internet ev içi kurulum ücreti:
      • Çağrı merkezi ve Online işlemler üzerinden yapılan yeni satış işlemlerinde; modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 88 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 200 TL olan evde kurulum hizmeti, kampanya kapsamında ücretsiz olarak sunulacaktır.
      • Türk Telekom Ofis ve Mağazalarından yapılan yeni satış işlemlerinde; modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 88 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 200 TL olan evde kurulum hizmeti, 12 ay taahhüt karşılığında ücretsiz olarak sunulacaktır. Kurulum taahhütnamesini incelemek için tıklayınız.​
    • Damga Vergisi: Bir defaya mahsus yansıtılır.
    • Bağlantı Ücreti: İlk taksidi yansıtılır.
    • Kısmi Kullanım Ücreti:
      • İnternet: İnternet aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan kullanım bedeli, seçilen paketin kampanyalı paket ücreti üzerinden hesaplanarak yansıtılır.
      • Yalın internet erişim ücreti: Yalın İnternet erişimi (telefonsuz) ile internet hizmetinden yararlanmayı tercih ettiyseniz, Yalın İnternet aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan gün üzerinden aylık erişim ücreti hesaplanarak faturalandırılır.
      • ALO Paket erişim ücreti: Alo Paket erişimi (sabit telefonlu) ile internet hizmetinden yararlanmayı tercih ettiyseniz, aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan gün üzerinden aylık erişim ücreti hesaplanarak faturalandırılır.
    • TC uyruklu vatandaşlar için kimlik belgesi aslı (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport)
    • Yabancı uyruklu vatandaşlar için geçerli Kimlik Belgesi ve Sabit Fatura alınması zorunludur.
    • ​​Yalın internet hizmetinden Türk Telekom Alo Paket internet hizmetine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom Alo paket hizmetine geçiş ücreti 24 TL'dir.
    • Sabit Telefonlu internet hizmetinden Yalın internet hizmetine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom sabit telefon hizmetinden yalın internete geçiş ücreti 15​​ TL olarak faturanıza yansıtılır.
    • (varsa) Modem ücretinin kalan taksitleri,
    • (varsa) Cihaz ücretinin kalan taksitleri,
    • (varsa) Geriye dönük internet / Yalın internet hizmeti kullanım ücretleri
    • (varsa) ALO Paket kullanım ve bağlantı ücretleri
    • (varsa) Bağlantı Ücreti kalan taksitleri,
  • Dört Mevsim Kampanyası: 100 Mbps

    Kampanyanın kapsamı nedir?

    1- Kampanya hakkında bilgi alabilir miyim ve kimler yararlanabilir?

    Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz 31 Aralık 2023 tarihine kadar yararlanabilir. Kampanyaya katılan aboneler seçimlerine göre satış anında 12 ay taahhüt vererek; 1440 TL olan fiber gücünde standart modemden faturalarına yansıtılacak aylık 120 TL taksitle ve 1800 TL olan fiber gücünde Premium modemden faturalarına yansıtılacak aylık 150 TL taksitle yararlanma imkanına sahip olacaktır. Fiber altyapıda (FTTH) hizmet alan müşterilerimize, internet hizmeti ücretlerine ek olarak, internet abonelikleri devam ettiği sürece kampanya kapsamında 100 Mbps altı paket hızlarında tüm vergiler dahil aylık 55 TL, 100 Mbps ve üstü paket hızlarında 70 TL modem kullanım ücreti fatura edilecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında ise yürürlükteki güncel HGW modem kullanım ücreti yansıtılır. Kampanya kapsamındaki modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.​

    2- Kampanya kapsamındaki ücretlendirme nasıldır?

    3- İlk faturaya yansıyacak ücretler nelerdir?

    4- Kampanyadan yararlanmak için gerekli evraklar nelerdir?

    Bireysel aboneler için;

    Kampanya kapsamındaki modemler hakkında bilgi alabilir miyim?​

    Kampanya kapsamındaki fiber gücünde iki tip modem sunulmaktadır. Standart modemler WiFi 5, Premium modemler WiFi 6 standartlarını desteklemektedir. WiFi 6 kablosuz ağ erişim teknolojisi, WiFi 5 standartlarına göre daha geniş kanallarda daha fazla bant genişliği, çoklu kullanıcı desteğine ve daha hızlı çalışma performansına sahiptir. Kampanyaya katılan aboneler seçimlerine göre satış anında 12 ay taahhüt vererek; 1440 TL olan fiber gücünde standart modemden faturalarına yansıtılacak aylık 120 TL taksitle ve 1800 TL olan fiber gücünde Premium modemden faturalarına yansıtılacak aylık 150 TL taksitle yararlanma imkanına sahiptir.

    Fiber altyapıda (FTTH) hizmet alan müşterilerimize, internet hizmeti ücretlerine ek olarak, internet abonelikleri devam ettiği sürece kampanya kapsamında 100 Mbps altı paket hızlarında tüm vergiler dahil aylık 55 TL, 100 Mbps ve üstü paket hızlarında 70 TL modem kullanım ücreti fatura edilecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında ise yürürlükteki güncel HGW modem kullanım ücreti yansıtılır.​

    Satın aldığım modem arızalı ise ne yapmalıyım?

    Modeminizin arızalanması durumunda öncelikle 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak destek alabilirsiniz. Ayrıca internet hattınızın aktif hale gelmesinden itibaren 7 iş günü içinde Türk Telekom Mağaza ve Ofislerine başvurarak modeminizi değiştirebilirsiniz. Bu süre sonrasında modemizin arızalanması durumda garanti kapsamındaki arızaların giderilmesi için doğrudan üretici firma ve ilgili teknik servise başvurabilirsiniz. 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'nden üretici firma ve ilgili teknik servis bilgisini alabilirsiniz. Dilerseniz, teknik inceleme yapılması için ilgili servise iletilmek/yönlendirme yapılmak üzere Türk Telekom’a başvurabilirsiniz.​​​

    Kampanya kapsamında ücretsiz evde kurulum hizmetinden nasıl yararlanabilirim?

    Türk Telekom Evde İnternet Kurulum Hizmeti, ister hafta içi ister hafta sonu belirleyeceğiniz saatte randevu verilerek, ev içine kadar internet hattının getirilmesi, modem bağlantısının yapılması ve internetin çalışır halde teslim edilmesini kapsamaktadır. Türk Telekom Evde İnternet Kurulum Hizmeti, kampanya kapsamında 12 ay taahhütle ücretsizdir.

    Ücretsiz evde kurulum hizmeti ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın.

    Kampanya kapsamında Hoş Geldin İndirimi’nden nasıl yararlanabilirim?​

    Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Dört Mevsim Kampanyası ile Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur. Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 60 gün önceki cayma bedelinin yer aldığı diğer internet servis sağlayıcı son faturasını [email protected] adresine internet hizmet numarası, ad-soyad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail ile iletmeleri halinde yararlanabilir. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlere ek olarak, 35 Mbps veya 35 Mbps altındaki hız paketlerinde aylık 100 TL (vergiler dahil) olacak şekilde toplamda 400 TL’ye (vergiler dahil), 35 Mbps üstündeki hız paketlerinde aylık 125 TL (vergiler dahil) olacak şekilde toplamda 500 TL’ye kadar (vergiler dahil) faturaya yansıtılır.

    Kampanyaya nasıl başvurabilirim?

    Kampanyaya online başvurabilir, 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir veya Türk Telekom Satış Noktalarına uğrayabilirsiniz.

    Ayrıca "İnternet" yazıp 6606'ya kısa mesaj (SMS) gönderin sizi hemen arayalım.

    Kampanyadan yararlandıktan sonra gerçekleştirilebileceğim abonelik işlemleri nelerdir?

    1. Kampanya başlangıcında seçtiğim tarife paketini daha sonra değiştirebilir miyim?

    Evet. Kampanya başlangıcından 12 aylık abonelik taahhüdü sonuna kadar kampanyaya giriş yapılan tarife/hız paketinin aylık ücretinin altında bir tarife/hız paketine inmemeniz kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.

    2. Kampanyada taahhüt süresi içinde internet erişim hizmetimi değiştirebilir miyim?

    3. Kampanya taahhüt süresi sonunda tercih ettiğim tarifenin aylık ücreti değişir mi?

    Kampanyada taahhüt süresi sonunda indirimli kullanım sona erer ve seçtiğiniz paketin yürürlükteki tarife fiyatı üzerinden ücretlendirilirsiniz.​​ Yürürlükteki tarife ücretleri için tıklayınız​

    4. İnternet aboneliğimi veya bağlantımı başka birine devredebilir, başka adrese nakil edebilir veya dondurabilir miyim?

    Evet. Devir, Nakil ve Hat Dondurma ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.​ ​​

    5. Kampanyayı iptal ettirebilir miyim?

    Kampanya iptali için 4441444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ne veya Türk Telekom Satış Noktalarına başvurabilirsiniz.​

    6. Kampanya veya abonelik iptalinde çıkış bedeli ödeyecek miyim?

    Kampanya

    Kampanya iptali:Taahhüt süresi dolmadan kampanya iptali durumunda, taahhüt başlangıcından iptal dönemine kadar sunulan tüm indirimler (modem,tablet ve bağlantı ücreti için verilen indirimler dahil) alınır. Faturaya yansıyacak bedel için öncelikle taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile kampanya başlangıcından kullanım gerçekleşen süre sonuna kadar sağlanan indirimler karşılaştırılır ve düşük olan tutar faturanıza yansıtılır.

    Abonelik iptali:Taahhüt süresi dolmadan abonelik iptali yaptığınız durumda, taahhüt başlangıcından iptal dönemine kadar sunulan tüm indirimler tahsil edilir. Faturaya yansıyacak bedel için öncelikle taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile kampanya başlangıcından kullanım gerçekleşen süre sonuna kadar sağlanan indirimler karşılaştırılır ve düşük olan tutar faturanıza yansıtılır. Bahse konu tutara ilaveten;

    7. Kampanya ile ilgili destek almak istediğimde nereye başvurabilirim?

    Kampanya ve aboneliğinizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınız için 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir veya Türk Telekom Satış Noktaları'na başvurabilirsiniz.​

    • İndirimli İnternet Paket Ücreti: Kampanya kapsamında internet paketleri 12 ay boyunca indirimlidir.
    • İnternet Bağlantı ücreti: Yeni aboneliklerde alınan bağlantı ücreti, 12 ay boyunca aylık 48 TL taksitli olup kampanya paket fiyatlarına dahildir.
    • Yalın İnternet Erişim Hizmeti Ücretleri:
      • Kampanyadan telefon hattı olmadan yararlanmak istendiğinde, Yalın internet erişim ücreti 12 ay boyunca indirimli aylık 27 TL olup, kampanya paket fiyatlarına dahildir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
      • Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olmayan müşterilerden bir defaya mahsus olarak alınan 15 TL Devre Hazırlama Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.
      • Sabit telefon hattı ve Türk Telekom evde internet hat sahipliği bulunan abonelerden, bir defaya mahsus olarak 15​ TL (vergiler dahil) Yalın İnternet geçiş ücreti alınır.​
    • Sabit Telefon'la (ALO Paket) İnternete Erişim Hizmeti Ücretleri:
      • Yeni sabit telefon (Alo Paket) hizmeti ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket Sabit Ücreti kampanya kapsamında 12 ay boyunca indirimli aylık 29 TL olup, kampanya fiyatlarına dahildir. TTNET Alo Erişim altyapısı ile Kampanyadan yararlanma durumunda, Kampanya sayfasındaki fiyatlara ek 2 TL eklenecektir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
      • Sabit telefon hattı olmayan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 24 TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.
      • Türk Telekom sabit telefon hattı olup Alo Paket'e geçiş yapmak isteyen abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 24 TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 15 TL'dir.​​
    • Evde internet ev içi kurulum ücreti:
      • Çağrı merkezi ve Online işlemler üzerinden yapılan yeni satış işlemlerinde; modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 88 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 200 TL olan evde kurulum hizmeti, kampanya kapsamında ücretsiz olarak sunulacaktır.
      • Türk Telekom Ofis ve Mağazalarından yapılan yeni satış işlemlerinde; modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 88 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 200 TL olan evde kurulum hizmeti, 12 ay taahhüt karşılığında ücretsiz olarak sunulacaktır. Kurulum taahhütnamesini incelemek için tıklayınız.​
    • Damga Vergisi: Bir defaya mahsus yansıtılır.
    • Bağlantı Ücreti: İlk taksidi yansıtılır.
    • Kısmi Kullanım Ücreti:
      • İnternet: İnternet aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan kullanım bedeli, seçilen paketin kampanyalı paket ücreti üzerinden hesaplanarak yansıtılır.
      • Yalın internet erişim ücreti: Yalın İnternet erişimi (telefonsuz) ile internet hizmetinden yararlanmayı tercih ettiyseniz, Yalın İnternet aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan gün üzerinden aylık erişim ücreti hesaplanarak faturalandırılır.
      • ALO Paket erişim ücreti: Alo Paket erişimi (sabit telefonlu) ile internet hizmetinden yararlanmayı tercih ettiyseniz, aktivasyon tarihinden ilk fatura kesim tarihine kadar olan gün üzerinden aylık erişim ücreti hesaplanarak faturalandırılır.
    • TC uyruklu vatandaşlar için kimlik belgesi aslı (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport)
    • Yabancı uyruklu vatandaşlar için geçerli Kimlik Belgesi ve Sabit Fatura alınması zorunludur.
    • ​​Yalın internet hizmetinden Türk Telekom Alo Paket internet hizmetine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom Alo paket hizmetine geçiş ücreti 24 TL'dir.
    • Sabit Telefonlu internet hizmetinden Yalın internet hizmetine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom sabit telefon hizmetinden yalın internete geçiş ücreti 15​​ TL olarak faturanıza yansıtılır.
    • (varsa) Modem ücretinin kalan taksitleri,
    • (varsa) Cihaz ücretinin kalan taksitleri,
    • (varsa) Geriye dönük internet / Yalın internet hizmeti kullanım ücretleri
    • (varsa) ALO Paket kullanım ve bağlantı ücretleri
    • (varsa) Bağlantı Ücreti kalan taksitleri,
Kampanya Kapsamındaki Paketler
('e kadar)
Kampanya Fiyatı İlk AyKampanya Fiyatı
(2-12 Ay)
Kampanya Fiyatı
(13-24 Ay)
50 Mbps Limitsiz Fiber İnternetÜcretsiz₺349,00₺409,00
Kampanya Kapsamındaki Paketler
('e kadar)
Kampanya Fiyatı İlk AyKampanya Fiyatı
(2-12 Ay)
Kampanya Fiyatı
(13-24 Ay)
35 Mbps Limitsiz Fiber İnternetÜcretsiz₺324,00₺384,00
Kampanya Kapsamındaki Paketler
('e kadar)
Kampanya Fiyatı İlk AyKampanya Fiyatı
(2-12 Ay)
Kampanya Fiyatı
(13-24 Ay)
24 Mbps Limitsiz Fiber İnternetÜcretsiz₺299,00₺359,00
Kampanya Kapsamındaki Paketler
('e kadar)
Kampanya Fiyatı İlk AyKampanya Fiyatı
(2-12 Ay)
Kampanya Fiyatı
(13-24 Ay)
16 Mbps Limitsiz İnternetÜcretsiz₺279,00₺339,00
Kampanya Kapsamındaki Paketler ('e kadar)Kampanya Fiyatı İlk AyKampanya Fiyatı (2-12 Ay)Kampanya Fiyatı (13-24 Ay)
100 Mbps Limitsiz Fiber İnternetÜcretsiz₺389,00₺449,00
Kampanya Kapsamındaki Paketler ('e kadar)Kampanya Fiyatı İlk AyKampanya Fiyatı (2-12 Ay)Kampanya Fiyatı (13-24 Ay)
200 Mbps Limitsiz Fiber İnternetÜcretsiz₺449,00₺509,00
Kampanya Kapsamındaki Paketler ('e kadar)Kam​panya Fiyatı İlk AyKampanya Fiyatı (2-12 Ay)Kampanya Fiyatı (13-24 Ay)
500 Mbps Limitsiz Fiber İnternetÜcretsiz₺529,00₺589,00
Kampanya Kapsamındaki Paketler ('e kadar)Kampanya Fiyatı İlk AyKampanya Fiyatı (2-12 Ay)Kampanya Fiyatı (13-24 Ay)
1000 Mbps Limitsiz Fiber İnternetÜcretsiz₺649,00₺709,00
Kampanya Kapsamındaki Paketler
('e kadar)
Kampanya Fiyatı
(1-6 Ay)
Kampanya Fiyatı
(7-24 Ay)
100 Mbps Limitsiz Fiber İnternet₺220,00₺440,00
Kampanya Kapsamındaki Paketler
('e kadar)
Kampanya Fiyatı
(1-6 Ay)
Kampanya Fiyatı
(7-24 Ay)
200 Mbps Limitsiz Fiber İnternet₺240,00₺480,00
Kampanya Kapsamındaki Paketler
('e kadar)
Kampanya Fiyatı
(1-6 Ay)
Kampanya Fiyatı
(7-24 Ay)
500 Mbps Limitsiz Fiber İnternet₺290,00₺580,00
Kampanya Kapsamındaki Paketler
('e kadar)
Kampanya Fiyatı
(1-6 Ay)
Kampanya Fiyatı
(7-24 Ay)
1000 Mbps Limitsiz Fiber İnternet₺355,00₺710,00

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.