ABD Tarihte Bir İlke İmza Attı Sürücüsü “Uzaylı” Olan Bir Uzay Aracı Ele Geçirdi!

ABD Tarihte Bir İlke İmza Attı Sürücüsü “Uzaylı” Olan Bir Uzay Aracı Ele Geçirdi!
Son zamanlarda tırmanan "uzaylı" tartışmasına yeni bir ek. Eski bir istihbarat yetkilisi, Amerika Birleşik Devletleri'nin kısmen ve tamamen sağlam bir uzay aracına el koyduğunu iddia etti.

New York Times, 2017'nin sonlarında, ABD hükümeti içinde tanımlanamayan uçan cisim raporlarını araştırmak için bir programın varlığını detaylandırarak manşetlere girdi. Birçoğu bunu inanılmaz ifşaatlarla dolu bir dönüm noktası olarak görüyor ve şu anda, eğer doğruysa, insanlık tarihinin en büyük hikayesinin eşiğindeyiz. Yeni bir Debrief raporuna göre ABD, içinde ölü bir "pilot" bulunan kaza yapan "insanlık dışı" bir uzay aracını ele geçirdi.

uzay.webp

ABD uzaylı gemisi buldu

Eski bir üst düzey istihbarat yetkilisine göre, ABD hükümeti, müttefikleri ve savunma müteahhitleri, yere düşen veya düşen uzaylı aracını kısmen veya tamamen zarar görmemiş olarak buldu. Bu araçların insan kaynaklı olmadığı söyleniyor. Bu nesnelerin açıklamaları, atomik düzenleme ve radyolojik özellikler dahil olmak üzere enstrümantal morfoloji ve malzeme bilimi testlerine dayanmaktadır.

indir.webp

Bu iddiaların merkezinde, Afganistan'da görev yapmış, önde gelen bir eski muharebe subayı ve Ulusal Jeo-uzaysal İstihbarat Teşkilatında (NGA) ve Ulusal Keşif Ofisinde (NRO) kıdemli bir kişi olan David Charles Grush yer alıyor. 2019'dan 2021'e kadar Bay Grusch, Ulusal Keşif Dairesi (NRO) UAP Görev Gücü başkanı olarak da görev yaptı. Kuvvet, "evrenin doğası ve kökenine ilişkin anlayışı ve içgörüyü geliştirmek" için 2020 yazında Savunma Bakanlığı tarafından resmen kuruldu. UAP'yi satın almak için.

Grusch, "kamu bilincini artırmak ve hükümetin hesap verebilirliğini geliştirmek" amacıyla 7 Nisan'da istifa etti. İlginç bir şekilde Bay Grusch, paylaştığı bilgileri Savunma Bakanlığı'na da devretti ve kamuya açık konuşmasına onay verildi.

Ortaya atılan iddialar farklı kaynaklar tarafından doğrulandı

Şu anda emekli olan ve 2021'den 2022'ye kadar Gruz'da UAP görev gücü irtibat subayı olarak görev yapan Albay Carl E. Nell şunları söyledi "80 yıldır kaynağı bilinmeyen teknolojilerin tersine mühendisliğine odaklanan bir yeraltı silahlanma yarışının varlığına dair iddiaları temelde doğrudur ve bu bilinmeyen teknolojilerin en azından bir kısmının bilim dışı teknolojiler olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Grush'tan türetilmiştir. Grush'ın iddialarını destekleyen tek isim bu değildir. Raporlar, birçok kişinin Grush'ı tanıdığını söylüyor.

Henüz resmi bir açıklama yapılmadı

Grusch'un iddiaları kesinlikle anlamsız görünüyor, ancak hesaba katılması gereken bazı gerçekler var. Alınan bilgilere göre Grusch'un iddiaları, Kongre ile UAP raporu üzerinde çalışan eski İstihbarat Direktör Yardımcısı Christopher Mellon tarafından da destekleniyor. Mellon, DeVrief'e hem mevcut hem de eski yetkililerin gizli proje hakkında belgeler, gemi iniş yerleri ve genel geçmişi içeren ayrıntılı bilgiler verdiğini söyledi.

Grusch ayrıca şunları da savunuyor:
"Bazen düşen bir şeyi indirdiğinizde veya kurtardığınızda, bir pilotun cesediyle karşılaşırsınız. İster inanın ister inanmayın, kulağa harika bir hikaye gibi geliyor ama doğru."

Öte yandan, yukarıdaki bilgilerin hiçbirinin ABD hükümeti veya başka herhangi bir düzenleyici kurum tarafından doğrulanmadığına ve doğrudan davacıdan elde edilmediğine dikkat edilmelidir. Konuyla ilgili resmi açıklamanın yakın gelecekte veya birkaç gün içinde yapılması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.