ABD, uzay-zamanı büken UFO'yu keşfetmiş olabilir!

ABD, uzay-zamanı büken UFO'yu keşfetmiş olabilir!
Özellikle son zamanlarda, UFO'lar ve ABD'nin bir kombinasyonu ile tekrarlanan karşılaşmalar oldu. Konuyla ilgili son iddialar, ABD'nin uzay-zamanı büken bir UFO keşfettiği yönünde.

Geçen ay, eski bir istihbarat yetkilisi ABD'nin kısmen ve tamamen bozulmamış bir uzay aracını ele geçirdiğini iddia etti. Bu iddialar ya doğrulanmamış ya da tam olarak çürütülmemiş olsa da, şimdi bir başka iddia kafa karışıklığını artırıyor. ABD Kongresi nezdinde UFO iddialarını savunan avukat Daniel Sheehan yaptığı açıklamada, ABD hükümetinin zamanı ve mekanı bükebilen UFO'lara sahip olduğunu söyledi.

indir-1.webp

"Uzay ve zamanı büken UFO"

Sheehan, ABD hükümetinin Dünya'ya düşen yaklaşık dokuz fit genişliğinde bir uçan daire yakaladığını iddia eden yeni bir UFO muhbirini temsil ediyor. Sheehan yaptığı açıklamada, ABD'li yetkililerin uçan daireyi sıkıştığı kayadan çıkarmaya çalıştığını söyledi. Sheehan, bir kişinin araca girmesi talimatı verildiğini ve geminin içinin bir futbol stadyumu büyüklüğünde olduğunu söyledi. Ayrıca uzay gemilerinde zamanın farklı geçtiğini savunuyor. Sheehan yaptığı açıklamada, gemideki kişinin yaklaşık dört saattir gemide kaldığını söyledi. Öte yandan gemide bulunan görevlilere göre geçen süre sadece birkaç dakikaydı.

Dürüst olmak gerekirse, "ABD" ve "UFO" başlıkları bu aralar çokça gündeme geliyor. İddiaların çoğu son derece saçma ve mantık sınırlarını aşıyor. Bu nedenle, bu iddia diğer herhangi bir belgelenmemiş veya doğrulanmamış UFO hikayesi gibi değerlendirilmelidir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.