Apple 15 ne zaman çıkacak, fiyatı belli oldu mu?

Apple 15 ne zaman çıkacak, fiyatı belli oldu mu?
iPhone 15 çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili araştırma süreci hızlandı. Apple şu sıralar 2023 yılında duyurulacak iPhone 15 modeli için hazırlanıyor.

Iphone 15, son lansmanından bu yana birçok iPhone kullanıcısının beklediği cihaz haline geldi. Iphone 14 serisinde birçok yeniliğin ardından Apple, Iphone 15 serisi için kolları sıvadı. Önceki serilerde olduğu gibi Iphone 15 ailesi de farklı versiyonlarda kullanıcılarla buluşacak.  

IPHONE 15'in Özellikleri Nelerdir? 

Iphone kullanıcılarının merak ettiği konulardan bir tanesi Iphone 15'in özellikleri.  Apple, Iphone 15 serisinde Lightning bağlantı noktasını bırakacağını ve USB-C kullanacağını duyurdu. Fakat tüm Iphone kullanıcıları Iphone 15 özellikleri arasında şarj soketi değişikliği olmasını bekliyor. Iphone 15 ile birlikte cihazın ekran çözünürlüğünün ve pil kapasitesinin de artması bekleniyor. Kamera donanımı açısından Iphone 14'ün üzerine nasıl bir ekleme yapılacağı hala belirsiz. 

Söz konusu iddiaların doğruluğunu Eylül 2023 lansmanı ile öğreneceğiz.

IPHONE 15'in Çıkış Tarihi Ne Zaman? 

Apple genellikle Eylül ayında lansman etkinlikleri düzenler. Bu bilgiler dikkate alındığında Iphone 15 çıkış tarihi Eylül 2023 olarak görünüyor. 

Apple'a ait Iphone 15 serisi hakkında birçok iddia ortaya atılmış olsada henüz Apple tarafından bu iddiaları doğrular nitelikte bir açıklama gelmedi. 

IPHONE 15 Fiyatları 

Yeni Iphone 15 serisindeki birçok özelliği tahmin etmemize rağmen, fiyatlar konusunda aynı tahmini yapmak mümkün değil. Mevcut enflasyon hakkında bir içgörü sahibi olmadığımız için Apple ailesinin yeni üyesi olacak olan Iphone 15 için fiyat tahmini yapmak oldukça zor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.