Apple, 27 inç ekranı rafa kaldırdı

Apple, 27 inç ekranı rafa kaldırdı
Söylentilere göre Apple, 27 inçlik yeni bir harici ekran çıkarmak istiyor. Hatta üretime hazırlandığı bile söylendi. Ancak yeni bir rapor yayınlandı ve raporda bu fikrin şimdilik rafa kaldırıldığını duyurdu.

Berrin Ozan Yeşiltepe - Ekran analisti Ross Young'a göre Apple, 27 inçlik harici mini LED ekranını rafa kaldırdı. Ünlü analist, yeni ekran modelinin 2022'de çıkmasını bekliyordu ve hatta ekranın bir şekilde 2023'e kadar ertelendiğini söylemişti. Ancak işler değişti. Young'a göre Apple, şimdiye kadar 27 inçlik harici ekranı belirsiz nedenlerle iptal etti. Ancak ileride harici bir ekranın görünüp görünmeyeceği ise net değil.

27 inçlik ekranın ProMotion'a ve 120Hz'e kadar yenileme hızına sahip olduğu söyleniyor. Boyutlarına bakacak olursak iddialı olan bu display, yeni Studio Display modeline benziyor. Ancak Studio Display ile birinci sınıf Pro Display XDR arasında yer alan bir model de olabilir. Mevcut Studio Ekranı 27 inç ve 5K çözünürlük sunar.

Teknoloji devi, Mart 2022'de Mac Studio ile birlikte Studio Display'i piyasaya sürdü. Ekran piyasaya sunulduğundan beri herhangi bir donanım güncellemesi almadı. Yeni model duyurulmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.