Apple sosyal medya desteğini kaldırıyor!

Apple sosyal medya desteğini kaldırıyor!
Apple yakında Twitter (X) ve YouTube'daki müşteri desteğini sonlandıracak. iPhone ve diğer şirket ürünlerinin kullanıcıları artık sosyal ağdan yardım alamayacak.

Apple'ın Twitter, YouTube ve Apple Destek Topluluğu sitelerinde sosyal medya danışmanı olarak destek verenler artık mevcut olmayacak. Müşteriler bu platformlarda Apple çalışanlarından destek alamayacaktır.

Mesajlara otomatik yanıt verilecek

Twitter’da @AppleSupport hesabı, 1 Ekim’den itibaren direkt mesaj gönderen kişilere otomatik yanıt verecek. Kullanıcılar, doğrudan destek almak yerine sorunlarına ilişkin Apple ile nasıl iletişime geçebileceklerini belirten otomatik mesaj alacak. Apple Destek YouTube kanalına yüklenen videolara gelen destek taleplerine de yanıt verilmeyecek.

indir.webp

Telefonla destek verilecek

Apple'ın sosyal medya danışmanı olarak çalışan kişilere telefon desteği sunması gerekiyor ancak çalışanlar bu seçeneği beğenmiyor. Ayrıca çalışanların telefonla destek sağlamak üzere eğitim alacağı ve geçişin kasım ayına kadar tamamlanacağı yönünde söylentiler de var.Alınan haberlere göre Apple, birçok müşterinin telefonla destek vermeyi tercih etmesi nedeniyle bu değişikliği yaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.