Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2'nin fiyatı ve özellikleri

Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2'nin fiyatı ve özellikleri
ABD'li teknoloji devi Apple, yeni akıllı telefon modelleri iPhone 15 ile yeni akıllı saati Apple Watch Series 9'u tanıttı.

Apple Üst Yöneticisi Tim Cook, California eyaletinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Mac'e yönelik yeni güncellemeleri paylaştı.

Etkinlikte verilen bilgilere göre, Apple Watch Series 9, S9 çipi ile gelecek. Yeni seri, tüm gün 18 saatlik pil ömrünün korunmasına imkan verecek ve Siri'den bir şey talep edildiğinde daha hızlı çalışacak.

Yeni Apple Watch kullanıcıları, NameDrop özelliği ile bilgilerini birbirleriyle paylaşabilecek ve akıllı saat, iPhone'un yerini tespit edebilecek. Kullanıcılar, saate dokunmaları gerekmeden baş ve işaret parmaklarını birbirine çift tıklayarak gelen aramaları cevaplayabilecek, alarmlarını erteleyebilecek.

Series 9 modeli 5 renk seçeneğine sahip olacak. Sürdürülebilir olması adına yeniden tasarlanan Apple Watch kayışları yüzde 82 geri dönüştürülebilir iplikten olacak.

Özellikle sporcular için geliştirilen Apple Watch Ultra 2 de etkinlikte tanıtılırken, yeni ürün ekran parlaklığı ile öne çıkacak. "Apple Watch Series 9" 399 dolar, "Apple Watch Ultra 2" de 799 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

İlgili Haberler

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.