Artık karşı tarafın WhatsApp'ta kiminle konuştuğunu görebilirsiniz!

Artık karşı tarafın WhatsApp'ta kiminle konuştuğunu görebilirsiniz!
Whatsapp ülkemizde popüler olarak kullanılan bir mesajlaşma uygulamasıdır. Birçok özelliği bulunan Whatsapp bazen bizleri merak duygusuna sürükler çevremizdeki kişileri Whatsapp'ta çevrimiçi görünce kiminle konuştuğunu merak etmeye başlarız.

Fatma Müge Yücetürk - Artık kafamızda dönen bu soruları cevaplandırmak mümkün ve bilgi sahibi olmanın birden fazla yolu var. Dolayısıyla, WhatsApp'ta arkadaşınızın, partnerinizin veya aile bireylerinizin kiminle öğrenmek istersek, açık bir gizlilik ihlali ve etik açıdan yanlış olmasına rağmen bazı uygulamalardan yardım isteyebiliriz.

WhatsApp'ta çevrimiçi olduklarında bağlantılarımızdan birinin kime ve ne yazdığını bilmek artık mümkün. Hadi gelin beraber bu yöntemleri inceleyelim. 

1 - Whatsapp Web Yöntemi

WhatsApp tarafından sunulan en iyi bilinen özellik, WhatsApp Web kontrolüdür. Bunu yapmak için sağ üst köşedeki üç noktayı açın, "bağlı cihazlar"ı ve çerçevenin QR kodunu seçin. Gönderilen ve alınan tüm mesajları gerçek zamanlı olarak izlemenizi sağlar.

2 - Cerberus Uygulaması 

"Cerbero" uygulaması aslında farklı bir amaca sahiptir. Ancak, cihazınızı coğrafi olarak konumlandırmanıza izin verir. Yani doğru kullanılırsa bize birçok bilgi verebilir. Önceki "Cerberus" un aksine iz bırakmaz. Aslında, kurulumdan sonra simgenin menü ızgarasından kaybolmasını sağlayabilirsiniz. Ardından, herhangi bir cihazdan bir şifre ile giriş yapın, izlemeyi seçtiğimiz kişinin tam yerini ve cihazdaki tüm faaliyetleri bileceksiniz.

3 - Myspy, Whatsapp Uygulaması 

Bunların en ünlüsü Myspy'dir. Bu uygulama, iPhone ve iPad ile Android cep telefonları için Play Store'da mevcuttur. İndirdikten sonra, gönderilen, alınan ve silinen tüm mesajlara erişebileceksiniz. Gelen ve giden aramaların günlüğü ve bir rota listesiyle birlikte görüntülenir. Tüm mesajlaşma uygulamaları ve sosyal medya etkinliği de her 5 dakikada bir otomatik olarak raporlanır. Bu, harika internet dünyasının yardımıyla küçük çocuklarını beklenmedik olaylardan korumak isteyen ebeveynler arasında oldukça yaygındır.

Bir kişinin hareketlerini incelemenin başka bir yolu, bir WhatsApp temsilcisi tarafından sunulmaktadır. Bu uygulama ayrıca tüm cihazlar için indirilebilir. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, WhatsApp etkinliğini uzaktan izleyebilirsiniz. Kişinin adını ve numarasını girip "Takip Et"i tıklamanız yeterlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.