BAGBİ’ye özel başarı ödülü

BAGBİ’ye özel başarı ödülü
Türkiye Bilişim Ödülleri’nde Bağcılar Belediyesi’nin Yapay Zekâ destekli Chatbot projesi BAGBİ, “e-belediyecilik özel başarı ödülü”ne layık görüldü.

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından kamu projelerinin tanıtılması ve çalışanların motivasyonun artırılması amacıyla düzenlenen Türkiye Bilişim Ödülleri’nde Bağcılar Belediyesi’nin Yapay Zekâ destekli Chatbot projesi BAGBİ, “e-belediyecilik özel başarı ödülü”ne layık görüldü.

Kamudaki bilişim teknolojileri alanındaki proje ve çalışmaları ödüllendirmek amacıyla Türkiye Bilişim Derneği’nin bu yıl 14’üncüsünü düzenlediği yarışmaya Bağcılar Belediyesi de katıldı. Önemli projelerin sunumunun yapıldığı yarışmada Bağcılar Belediyesi’nin Yapay Zekâ destekli Chatbot projesi olan ve ilk akıllı sanal asistan olma özelliği taşıyan BAGBİ, E- belediyecilik özel başarı ödülüne layık görüldü. Belediyenin kurumsal internet sitesinde vatandaşların bilgi alma ve işlem yapma gibi farklı konulardaki en büyük yardımcısı olan BAGBİ, 400’e yakın hizmette geri bildirimde bulunuyor.

Bilişim çağına ayak uyduruyoruz

E-devlet kapısı üzerinden en çok hizmet sunan yerel yönetim olduklarını belirten Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “BAGBİ ile bu hizmetlerin entegrasyonunu artırarak daha çok çalışmamızı dijital ortama taşımak istiyoruz. Amacımız bilişim çağında vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak. Bilişim alanında yürüttüğümüz çalışmalarımızın ödüller ile takdir görmesi de son derece mutluluk verici” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.