BiP'e son güncellemeyle hangi yeni özellikler geldi?

BiP'e son güncellemeyle hangi yeni özellikler geldi?
Dünya çapında 77 milyonu aşan indirilme sayısıyla son dönemde popülerliği iyice artan anlık mesajlaşma uygulaması BiP, kullanıcılarına son güncellemeyle yeni özellikler sundu. Buna göre, son güncellemeyle uygulamaya mesaj arşivleme, gruplarda bin kişiye kadar kişi destekleme ve önemli kişi ya da grupları sohbet ekranında sabitleme gibi yeni özellikler de eklenirken, artık mesaj göndermeden önce üzerine tıklayarak yazı tipini; kalın, italik, altı çizili ve üstü çizili olarak değiştirme imkânının da getirildi

BiP bir yandan 77 milyon indirilme sayısının sevincini yaşarken, öte yandan uygulamaya yeni özellikler ekleyerek geliştirmeye de devam ediyor. BiP'den yapılan açıklamada, 'Kullanıcılardan gelen taleplere göre yapılan son güncellemeyle uygulamaya mesaj arşivleme, gruplarda bin kişiye kadar kişi destekleme ve önemli kişi ya da grupları sohbet ekranında sabitleme gibi yeni özellikler de eklendi. Ayrıca, artık mesaj göndermeden önce üzerine tıklayarak yazı tipini; kalın, italik, altı çizili ve üstü çizili olarak değiştirme imkânı da bulunuyor' ifadeleri yer aldı.

'Şeffaf politikamız ile takdir topluyoruz'

BiP İletişim Teknolojileri ve Dijital Servisler Genel Müdürü Burak Akıncı, BiP’i geliştirirken kullanıcılardan gelen tüm talepleri dikkate aldıklarını vurgulayarak, “Dünyanın 192 ülkesinde milyonlarca kullanıcıya sahip global bir uygulama olarak, rakiplerimizden yıllarca önce hayata geçirdiğimiz yenilikçi özelliklerimiz sayesinde dünya genelinde en hızlı büyüyen iletişim platformlarından biriyiz. Teknolojik gücümüzün yanı sıra kişisel verilerin korunması konusunda uyguladığımız şeffaf politikamız ile de takdir topluyoruz” dedi.



Yeni özellikler yolda

Uygulama mağazalarındaki yüksek memnuniyet puanlarının ve alınan pozitif yorumların doğru yolda olduklarını gösterdiğini belirten Akıncı, “Kullanıcılarımızın isteği üzerine, birçok yeni özelliği daha hayata geçirdik. Çok yakın bir zamanda ise diğer uygulamalardan sohbet ve grupları taşıyabilmeyi, 10 kişiye kadar grup görüntülü görüşmedeki kişi sayısını artırmayı ve durum özelliğini de hayata geçirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.