Cep telefonu alımında yeni dönem! 850 TL net indirim uygulanacak

Cep telefonu alımında yeni dönem! 850 TL net indirim uygulanacak
Cep telefonu alacaklara yeni kampanyalar duyurulmaya başladı. Denizbank tarafından cep telefonu alımlarına 850 TL indirim kampanyası başlatıldı. İşte başvuru şartları ve detaylar…

Teknoloji ürünlerinde son dönemde fiyatlar bir hayli artış gösterdi. Döviz kurundaki artış ve yüksek vergi oranları sonrasın yaşanan bu artışların ardından yeni kampanyalar da peş peşe duyurulmaya başladı.

Denizbank tarafından duyurulan kampanya kapsamında cep telefonu alımları için 850 TL’ye varan net indirim uygulanması bekleniyor. Temmuz ayına kadar geçerli olacak indirim kampanyasından yararlanmak için belirlenen şartların karşılanması gerekiyor. Başvuru şartları ve kampanya detayları belli oldu.

CEP TELEFONU ALIMINA 850 TL İNDİRİM!

Denizbank tarafından cep telefonu alımlarına özel yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. İşletme Kart sahiplerine özel duyurulan kampanya kapsamında Huawei’den P60 Pro alışverişlerinde 850 TL indirim sağlanacak. Ödemelerin İşletme Kartları ile yapılması halinde kampanya geçerli olacak.

Son dönemde özellikle cep telefonu fiyatlarında yaşanan artışlar sonrasında duyurulan yeni kampanyalar dikkat çekiyor. Denizbank tarafından duyurulan kampanya ise Huawei P60 Pro satın alımları için geçerli olacak. 850 TL’ye varan indirim kampanyası kapsamında cep telefonu alışverişlerinin İşletme Kart sahipleri tarafından yapılması gerekiyor.

31 TEMMUZ SON BAŞVURU TARİHİ!

16 Haziran – 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında İşletme Kart sahipleri Huawei’den yapacakları P60 Pro alışverişleri için 850 TL indirimden yararlanabilecek. Ödemelerin İşletme Kartları ile yapılması gerekiyor. Kampanyadan yararlanmak için kampanya kodunu; satın alma sepeti ekranında yazan ‘’Kampanya Kodu’’ bölümündeki alana girerek işlem yapılması gerekiyor.

Cep telefonu alışverişlerini daha uyguna getirmek ve 850 TL’ye varan indirim seçeneklerinden yararlanmak isteyenlerin Denizbank İşletme Kart sahibi olmaları gerekmektedir. Bu şartları sağlayan kişilerin ilgili cep telefonu modelini satın alımlarında indirim fırsatından yararlanması sağlanacak. Artan cep telefonu ve teknoloji ürünleri fiyatları sonrasında Denizbank başta olmak üzere birçok banka tarafından benzer alışveriş kampanyaları da sunulmaya devam ediyor. Temmuz ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanyadan İşletme Kart sahipleri yararlanabilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.