Counter Strike 2 duyuruldu! Source 2, çıkış tarihi ve tüm detaylar

Counter Strike 2 duyuruldu! Source 2, çıkış tarihi ve tüm detaylar
Sızıntılar doğru, Counter Strike 2 resmen duyuruldu. Dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Counter-Strike yeni bir döneme giriyor. İşte çıkış tarihleri ​​ve tüm detaylar.

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan Counter-Strike 2, beklenmedik bir şekilde Valve tarafından resmi olarak duyurulmuştu.

Counter-Strike 2, oyun dünyası için çok önemli olan başka bir üretim çağını başlatan yeni özelliklerle oyun tarihindeki en büyük teknolojik gelişme sahip olacak.  

Counter-Strike 2 Çıkış Tarihi Ne Zaman ? 

Counter-Strike 2`nin 2023 yaz döneminde çıkacağı açıklandı. Counter-Strike 2 kapalı test süreci başladı. Valve'ın açıklamasındaki bazı CS:GO oyuncuları, oyunun test edilmesine katılacak ve oyunla ilgili hataları, sorunları bulmaya yardımcı olacakları söylendi. 

Grafikler Ve Haritalar Yenileniyor 

Counter-Strike 2, oyundaki eski haritalar tamamen yapılıyor. İyi durumda olan haritalar ise yenilerek yeni oyuna aktarılacak. Source 2 motoru ile güncellenen oyunun grafikleri de bir üst seviyeye taşınıyor.  

Envanterler Ve Skinler Yeni Oyuna Dahil Olacak 

CS:GO'daki tüm envanterler ve skinler Counter-Strike 2'ye aktarılacak ve bir daha kaybolmayacak. Ayrıca herkesin görünümünü iyileştirir ve onları yeni oyuna uyarlar.
Oyundaki tüm görsel efektler yeniden tasarlandı. Ayrıca teknik hikaye anlatımında önemli ses iyileştirmeleri yapıldığı açıklandı. 

Tıck Rate Kalktı  

Counter-Strike 2'deki oynanışı değiştiren en büyük değişikliklerden biri alt frekans güncellemeleri (sub-tick) olacak. Counter-Strike 2'nin güncellenmiş düşük frekanslı mimarisi sayesinde, sunucu artık tam olarak ne zaman hareket etmeye, ateş etmeye ve el bombası atmaya başlayacağını biliyor. Yani tick oranı tamamen kaldırıldı diyebiliriz. 

COUNTER-STRIKE 2 Ücretsiz Olacak

 Counter-Strike 2, CS:GO oyununa ücretsiz güncelleme olarak sunulur. Oyundaki en büyük değişikliklerden biri, sis bombası "etkileşimlerinde" yapılan bir güncellemedir. Sis bombaları çevre ile etkileşime girer, ışığa, mermilere ve patlamalara tepki verir ve tekrar ayrışıp çökebilir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.