DAMGA WhatsApp kanalı açıldı

DAMGA WhatsApp kanalı açıldı
Son dakika gelişmelerinden anlık olarak haberdar olabileceğiniz DAMGA, Türkiye’de de kullanıma açılan WhatsApp Kanallar’da yerini aldı.

Geçtiğimiz günlerde hizmete giren DAMGA WhatsApp kanalına abone olarak Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan en önemli gelişmeleri öğrenebilir, sıcak haberlere kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Son dakika haberleri telefonunda

WhatsApp tarafından kullanıma sunulan Kanallar özelliğinde programın kullanıcıları abone oldukları kanaldan gönderilen mesajlara doğrudan ulaşabiliyor.

Gizliliğe büyük önem

WhatsApp'ın gelişmiş gizlilik özelliği ile kullanıma sunulan "Kanallar", abonelerinin telefon numaralarını veya profil fotoğraflarını diğer abonelere kapalı tutuyor. Öte yandan WhatsApp Kanallar’da abone olduğunuz kanal sizden başka kimse tarafından görünmüyor.

Son dakika haberciliğini teknoloji ile buluşturan DAMGA’da WhatsApp kanalı açarak abonelerine daha yakından ulaşmayı hedefliyor.

Haberlere anında tepkinizi gösterin!

DAMGA’nın WhatsApp kanalından abonelerle paylaşılan linklere kişiler, uygulama tarafından sunulan emojiler aracılığı ile fikirlerini sunabiliyor. Kişiler, abonelere sunulan içeriklere ve paylaşımlara ise yorum yapamıyor.

Kişisel mesajlaşmaların aksine, WhatsApp kanallarda, kullanıcılar gönderilen mesaj ve linklere cevap yazamıyor fakat emoji kullanarak tepki gösterebiliyor ve en çok etkileşim alan paylaşımları görebiliyor.

30 gün sonra siliniyor

Damga WhatsApp kanalına abone olarak anlık olarak gönderilen son dakika haberlerini okuyabilir, sıcak gündemi yansıtan fotoğraflara ve videolara erişebilir, düzenlenen anketlere katılım gösterebilirsiniz. Kanaldan gönderilen tüm mesajlar 30 gün içerisinde silinmektedir.

DAMGA WhatsApp Kanalı’na nasıl abone olunur?

Pek çok telefon kullanıcısının cihazında yer alan WhatsApp uygulaması aracılığı ile birkaç basit işlem sonucunda Damga WhatsApp kanalına abone olmak mümkün. Yazının sonunda size verilen linke tıklayarak WhatsApp Damga kanalına abone olabilirsiniz.

Öte yandan WhatsApp kanallar uygulamasına erişmek için uygulama sürümünüzün güncel olmasına dikkat etmeniz gerekiyor.

Abone olduğunuz Damga WhatsApp Kanalından bildirim almak için ekran üzerinde yer alan çan işaretine tıklayarak bildirimleri açmayı unutmayın!

WhatsApp DAMGA kanalını bu linke tıklayarak takip edebilirsiniz: https://whatsapp.com/channel/0029VaBFAuNDjiOgL0C9oJ2R


İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.