Ekşi Sözlük'e nasıl girilir? Eksisozluk2023.com VPN Proxy giriş

Ekşi Sözlük'e nasıl girilir? Eksisozluk2023.com VPN Proxy giriş
 DAMGA Editörü
Ekşi Sözlük'e getirilen erişim engeli sonrasında açılan eksisozluk2023.com'a da aynı işlem uygulandı. Siteye giriş sağlayamayanlar alternatif yöntemleri deniyor. Eksisozluk2023.com VPN Proxy giriş haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en aktif sözlük platformu olarak milyonlarca kişinin ziyaret ettiği Ekşi Sözlük, kısa bir süre önce erişim engeli getirilmesinin ardından yayınına yeni alan adı ile yoluna devam etmiş ve eksisozluk2023.com üzerine aynı database yerleştirilmişti. Ancak bu sitenin de ömrü uzun olmadı ve yeni bir kısıtlama daha getirildi. Şu anda adrese giriş sağlanamıyor. Peki, Ekşi Sözlük 2023 nasıl girilir? Eksisozluk2023.com VPN Proxy giriş haberimizde yer alıyor.

Erişim engeli getirildi

Ekşi Sözlük hakkında verilen erişim engeli kararını, İfade Özgürlüğü Derneği (İFÖD) duyurdu. 2023 yılının şubat ayında erişime engellendiği için eksisozluk2023.com alan adı ile yayına devam eden Ekşi Sözlük’ün yeni alan adına da yasak geldi. Yasak kararı ile ilgili yapılan açıklamada, “Ekşi Sözlük (eksisozluk2023.com), millî güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle, Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliğinin 13 Mayıs 2023 tarihli ve 2023/4391 sayılı kararıyla erişime engellendi” ifadelerine yer verildi.

Ekşi Sözlük 2023'e nasıl girilir?

Ekşi Sözlük 2023'e girmek isteyenler için VPN ve proxy gibi yöntemler bulunuyor. Bu servis sağlayıcıları internete giriş yaptığınız IP adreslerini yurt dışına çevirerek erişim sağlamanıza aracı oluyor. Dilerseniz tarayıcınıza eklenti olarak isterseniz web siteleri veya programlar üzerinden bunu yapabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.